Mimimka89
Fanka BB :)
tak, 19 czerwiecmasz już umówione prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, 19 czerwiecmasz już umówione prenatalne?
ooo super to proszę mnie okłamać na początku roku, że było miło, łatwo i przyjemnieja! Ja! Ja! Z USG 1 styczeń z OM 2 styczeń
mi też wychodzi termin na 7.01 zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.Błagam nie mówcie, że jestem pierwsza w drodze do mety u mnie 07.01, ktoś tu chyba był z 06.01?
moje cykle też mega długie, ciąża 2 tyg młodsza, późna owulacja
tak będzie! Nie będę musiała kłamaćooo super to proszę mnie okłamać na początku roku, że było miło, łatwo i przyjemnie
ja miałam tradycyjne bo wystawiał mi dzień przed wejściem w życiu ustawy o darmowych badaniach i miałam problem z zapisaniem się do przychodni na badniaDziewczyny a to skierowanie na prenatalne dostałyście takie normalnie z kodem i wgl czy takie starego typu? Bo lekarz próbował mi dzisiaj wystawic z kodem i niestety nie wchodziło i wystawił tradycyjne i się zastanawiam czy nie będzie problemu
Ale ostatecznie zapisali czy musiałaś potem jakieś inne dać?ja miałam tradycyjne bo wystawiał mi dzień przed wejściem w życiu ustawy o darmowych badaniach i miałam problem z zapisaniem się do przychodni na badnia
Musimy wierzyć że będzie dobrze i będzieDziewczyny w końcu czuję ulgę. Tak jak wczoraj nie wiedziałam już czy leżeć, stać, siedziec tak dzisiaj chyba po nocy leki nieco zadziałały bo nie musze nawet łykać no-spy na tego mojego jajnika w końcu czuję, że żyje niepokój już też mniejszy. Nawet strach dzisiaj odszedł na chwilę i mogłam zanurzyć się w marzeniach o tym jak to będzie w styczniu
Mój synek dzisiaj zapytał czy dzidzia ma już imię do dziewczynki mam wybrane już od dawna (mąż jeszcze nie wie ale jako dziecko już miałam to zaplanowane ) ale chłopiec chyba będzie bezimienny tak jak z synem czułam, że to będzie chłopak od samego początku tak teraz stawiam na dziewczynkę jejku ja chyba na prawdę zaczynam się cieszyć zamiast bać, że się coś posypie.
Jakie bobo ręce i nogi eleganckieJa mam termin na 08.01
Byłam na wizycie, wszystko dobrze, fhr 183 także na szczęście trochę zmalało (sama miałam tętno powyżej 100 więc nic dziwnego że i dzieciak ma wysokie ). CRL 2,4cm. Dostałam kartę ciąży