S
sylwia114@
Gość
o to ciekawe nie wiedziałam że duphaston w krwi nie wychodziZrobisz jak uważasz, ale ja bym zbadała progesteron o ile nie bierzesz takiego co nie wychodzi we krwi np. luteina wychodzi, a duphaston nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to ciekawe nie wiedziałam że duphaston w krwi nie wychodziZrobisz jak uważasz, ale ja bym zbadała progesteron o ile nie bierzesz takiego co nie wychodzi we krwi np. luteina wychodzi, a duphaston nie.
Myślę, że tu chodzi o pseudopecherzyk który często pojawia się przy cp. Dlatego czasami wykrycie cp jest trudne. Jednak ja też liczę że to ten prawidłowy pęcherzykAle skoro jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy to dalej nie rozumiem czemu mówimy o cp? Jeśli wyjaśnialiście to sorry.
Też jestem to cp i to kolejna ciąża. Lekarz po pęcherzyku ciążowym wykluczył ciąże pozamaciczną. Czemu tu domniemamy, że może być cp?
Jedyne co może się okazać teraz to puste jajo płodowe, oczywiście nie życzę, a jak się pojawi zarodek to wykluczamy pjp.
ojjjJa mam termin na 08.01
Byłam na wizycie, wszystko dobrze, fhr 183 także na szczęście trochę zmalało (sama miałam tętno powyżej 100 więc nic dziwnego że i dzieciak ma wysokie ). CRL 2,4cm. Dostałam kartę ciąży
Jakie ekstra zdjęcie, jak widać malucha pięknieJa mam termin na 08.01
Byłam na wizycie, wszystko dobrze, fhr 183 także na szczęście trochę zmalało (sama miałam tętno powyżej 100 więc nic dziwnego że i dzieciak ma wysokie ). CRL 2,4cm. Dostałam kartę ciąży
No doktor ładnie przybliżył i mówi że do rodzinnego albumu pamiątkaJakie ekstra zdjęcie, jak widać malucha pięknie
Poka ciotkomJakie ekstra zdjęcie, jak widać malucha pięknie
Mi też termin wychodzi na 08.01Ja mam termin na 08.01
Jakie piękne zdjęcieJa mam termin na 08.01