reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Tak, pierwsze :) trochę martwię się, że covid wróci i dalej to całe wariactwo jak zamykanie szpitali, wymazy itd. najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.
Jak piierwsze to spore szanse ze dociagniesz do Nowego Roku:-)
U mnie twrmin na 5.01 i bardzo bym chiala dotrwac do 2023 :-) jesli moj lekarz bedzie mial dyzur 01.01 to wtedy mi zrobi cc :-)

Ja mam jutro, to ciąża blizniacza więc bardzo się boję. Mam nadzieję że w końcu będzie ok. U mnie z terminem to ciężko powiedzieć bo w ciąży bliźniaczej zawsze wcześniej się rozwiązuje.

9 stycznia z OM. A prenatalne w 13 tyg. Jutro właśnie będzie. Ale to będzie raczej grudzień jak wszystko dobrze pójdzie

Ja tez bede miec cc i jak ostatnim razem robione mialam 2 tyg przed terminem tak teraz bedziemy czekac do Nowego Roku(jesli oczywiscie wszystko bedzie okej) bo kurcze taki przełomowy czas 8-)
No ja to narazie nie chce nawet myslalami tak bardzo wybiegać bo u mnie jak są blizniaki to jest właśnie ryzyko tego porodu przedwczesnego dlatego tak małymi kroczkami sobie etapy odhaczam, bo boję się myślec tak daleko. Oby było dobrze i u mnie i u Cb!

reklama
Cześć dziewczyny ❤️ mam termin na 3 stycznia z USG, a z miesiączki na 31 grudnia i tak nie wiem do której grupy dołączyć 😃. Dopadło mnie przeziębienie, mocny ból gardła, przytkane zatoki. Jak sobie radzicie na podobne dolegliwości ? Pozdrawiam ❤️
Hej tu jest fajny spis bezpiecznych leków w ciąży plus domowe sposoby :)

Link do: Co stosować na ból gardła w ciąży?

A na zatoki inhalacje (gar z wrzątkiem i cebulą i głowa pod ręcznik, dziewczyny pisały też o soli fizjologicznej) a mi jeszcze pomaga jedzenie chrzanu bo mnie zawsze przetyka 😅
Zdrówka!

Do góry