reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Tak, pierwsze :) trochę martwię się, że covid wróci i dalej to całe wariactwo jak zamykanie szpitali, wymazy itd. najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.
Jak piierwsze to spore szanse ze dociagniesz do Nowego Roku:-)
U mnie twrmin na 5.01 i bardzo bym chiala dotrwac do 2023 :-) jesli moj lekarz bedzie mial dyzur 01.01 to wtedy mi zrobi cc :-)

Ja mam jutro, to ciąża blizniacza więc bardzo się boję. Mam nadzieję że w końcu będzie ok. U mnie z terminem to ciężko powiedzieć bo w ciąży bliźniaczej zawsze wcześniej się rozwiązuje.

9 stycznia z OM. A prenatalne w 13 tyg. Jutro właśnie będzie. Ale to będzie raczej grudzień jak wszystko dobrze pójdzie

Ja tez bede miec cc i jak ostatnim razem robione mialam 2 tyg przed terminem tak teraz bedziemy czekac do Nowego Roku(jesli oczywiscie wszystko bedzie okej) bo kurcze taki przełomowy czas 8-)
No ja to narazie nie chce nawet myslalami tak bardzo wybiegać bo u mnie jak są blizniaki to jest właśnie ryzyko tego porodu przedwczesnego dlatego tak małymi kroczkami sobie etapy odhaczam, bo boję się myślec tak daleko. Oby było dobrze i u mnie i u Cb!

reklama
Cześć dziewczyny ❤️ mam termin na 3 stycznia z USG, a z miesiączki na 31 grudnia i tak nie wiem do której grupy dołączyć 😃. Dopadło mnie przeziębienie, mocny ból gardła, przytkane zatoki. Jak sobie radzicie na podobne dolegliwości ? Pozdrawiam ❤️
Hej tu jest fajny spis bezpiecznych leków w ciąży plus domowe sposoby :)

Link do: Co stosować na ból gardła w ciąży?

A na zatoki inhalacje (gar z wrzątkiem i cebulą i głowa pod ręcznik, dziewczyny pisały też o soli fizjologicznej) a mi jeszcze pomaga jedzenie chrzanu bo mnie zawsze przetyka 😅
Zdrówka!

Do góry