Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niskie igM czyli przechorowalas i nabylas przeciwciałaHej Dziewczyny!
Może Wy mi powiecie bo ja tego nie rozumiem... Robiłam dzisiaj badania i wynik mam taki:
Przeciwciała w kl. igG 306,9 IU/ml
Przeciwciała w kl. IgM 0,264 COI
i szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia co to znaczy, wizytę mam dopiero w poniedziałek kolejny a trochę się boję, że to " aktywne zakażenie " .
Proszę o odpowiedź
Czyli jestem względnie " bezpieczna", że tak to ujmę?Niskie igM czyli przechorowalas i nabylas przeciwciała
TakCzyli jestem względnie " bezpieczna", że tak to ujmę?
Dziękuje Ci bardzo! Uspokoilaś mnie
Hej,to pierwsze Twoje dziecko?Cześć dziewczyny mam termin na 3 stycznia z USG, a z miesiączki na 31 grudnia i tak nie wiem do której grupy dołączyć . Dopadło mnie przeziębienie, mocny ból gardła, przytkane zatoki. Jak sobie radzicie na podobne dolegliwości ? Pozdrawiam
Tak, pierwsze trochę martwię się, że covid wróci i dalej to całe wariactwo jak zamykanie szpitali, wymazy itd. najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.Hej,to pierwsze Twoje dziecko?
Mnie pomaga Tantum verde do psikania na gardlo bardzo :-)