agaaataaaa
Fanka BB :)
A miałyście już prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak piierwsze to spore szanse ze dociagniesz do Nowego Roku:-)Tak, pierwsze trochę martwię się, że covid wróci i dalej to całe wariactwo jak zamykanie szpitali, wymazy itd. najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.
Tak ,ja juz po.Ulzylo mi bo bardzo sie martwilam :-) wszystko wyglada dobrze :-)A miałyście już prenatalne?
Ale jak dopiero teraz masz prenatalne to termin pewnie po polowie stycznia:-)Ja mam jutro, to ciąża blizniacza więc bardzo się boję. Mam nadzieję że w końcu będzie ok. U mnie z terminem to ciężko powiedzieć bo w ciąży bliźniaczej zawsze wcześniej się rozwiązuje.
Ja tez bede miec cc i jak ostatnim razem robione mialam 2 tyg przed terminem tak teraz bedziemy czekac do Nowego Roku(jesli oczywiscie wszystko bedzie okej) bo kurcze taki przełomowy czas9 stycznia z OM. A prenatalne w 13 tyg. Jutro właśnie będzie. Ale to będzie raczej grudzień jak wszystko dobrze pójdzie
No ja to narazie nie chce nawet myslalami tak bardzo wybiegać bo u mnie jak są blizniaki to jest właśnie ryzyko tego porodu przedwczesnego dlatego tak małymi kroczkami sobie etapy odhaczam, bo boję się myślec tak daleko. Oby było dobrze i u mnie i u Cb!Ja tez bede miec cc i jak ostatnim razem robione mialam 2 tyg przed terminem tak teraz bedziemy czekac do Nowego Roku(jesli oczywiscie wszystko bedzie okej) bo kurcze taki przełomowy czas
Hej tu jest fajny spis bezpiecznych leków w ciąży plus domowe sposobyCześć dziewczyny mam termin na 3 stycznia z USG, a z miesiączki na 31 grudnia i tak nie wiem do której grupy dołączyć . Dopadło mnie przeziębienie, mocny ból gardła, przytkane zatoki. Jak sobie radzicie na podobne dolegliwości ? Pozdrawiam