duszyczka
Aktywna w BB
Ja tez nie pijam ale się zdarzyło Dobrze ze reszta będzie wiedziałaNie pije raczej toniku, ale nie wiedzialam. Dobrze ze mowisz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie pijam ale się zdarzyło Dobrze ze reszta będzie wiedziałaNie pije raczej toniku, ale nie wiedzialam. Dobrze ze mowisz!
Super a która to ciąża jeśli można zapytaćA mi dzisiaj brzuszek wywaliło konkretnie 14+0Zobacz załącznik 1418527
PierwszaSuper a która to ciąża jeśli można zapytać
Hej, w grupach nie tyle chodzi o miesiąc urodzenia, ile o zżytą grupę dziewczyn. Nie bez powodu grupa, która została założona jest grupą prywatną. Mamy na niej też dziewczyny z końcówki grudnia. Myślę, że jeżeli od początku byłaś na lutówkach to tam będzie lepiej- znacie się już.Jeżeli mogę to poproszę.o dołączenie do prywatnego wątku
Dołączyłam tydzień temu że względu na strach po strach poprzednich ciąż. Czekałam do 1 usg zanim gdziekolwiek dolacze.Hej, w grupach nie tyle chodzi o miesiąc urodzenia, ile o zżytą grupę dziewczyn. Nie bez powodu grupa, która została założona jest grupą prywatną. Mamy na niej też dziewczyny z końcówki grudnia. Myślę, że jeżeli od początku byłaś na lutówkach to tam będzie lepiej- znacie się już.
Chyba część tu jie wchodzi ale część obserwuje oba wątki ;D ja nie jestem moderatorem więc ciężko mi się wypowiedzieć jak to wyglądaCzesc dziewczyny :-)
Mozna dolaczyc?
Ten watek jest jeszcze aktywny czy mam szukac gdzie indziej:-)?