reklama
*martusia*
Fanka BB :)
wiesz zobaczymy. może być tak że upadnie zrazi się i koniec. a może być tak że mu się spodoba i będziemy siedzieć do nocy na pewno po porodzie zrobimy sobie taki wypad.
Kalogr - super! szkoda że już w TV nie transmitują zawodów
Kalogr - super! szkoda że już w TV nie transmitują zawodów
Kalogr
dziewczyny zawsze możecie pomyśleć o szkółce łyżwiarskiej, u nas w Katowicach są właśnie zajęcia dla dzieci, czym wcześniej zaczną tym lepiej zajęcia są raz w tygodniu i do niczego nie zobowiązują, jeśli trener powie, że dziecko się nadaje i chce je do grupy wyżej, to wasza decyzja, co z tym zrobicie Ja już wiem, że moja Hania pójdzie, a czy się nada to zobaczymy
*martusia*
Emenems ja tylko figurówki, na hokejowych się prędzej zabiję niż gdziekolwiek pojadę
Nelvik ja i narty równa się rozdarcie
widzicie tak chciałam urodzić na lato a tu znowu w zimnicę i na łyżwy nie można pójść
Nelvik ja i narty równa się rozdarcie
widzicie tak chciałam urodzić na lato a tu znowu w zimnicę i na łyżwy nie można pójść
futurystka
o jej łyżwy uwielbiam, od dziecka jeździłam, teraz z tym brzuchem to śmiesznie by to wyglądało
ja mieszkam w górach, mój mąż urodzony z nartami więc moje dzieci też będzie uczyć, Patka w przyszłym roku na razie troszku ma za małą nóżkę do butów
ja mieszkam w górach, mój mąż urodzony z nartami więc moje dzieci też będzie uczyć, Patka w przyszłym roku na razie troszku ma za małą nóżkę do butów
Beti mówiłam ze sie wydłuży cieszę sie bardzo, u mnie na usg tylko cipcie pokazała ginka powiedziała ze juz w kanale sie ułożyła i nic nie zobaczymy
U mnie było to samo - łepek w kanale buzka do kręgosłupa mojego wiec nici
Kurka, ja na łyżwach byłam raz w życiu- już na studiach byłam. Obeszłam lodowisko wokół, trzymając się barierki i zeszłam. Za bardzo bałam się, ze się połamię, przewrócę, ktos mi ostrze wbije w głowę Jednak tego trzeba sie za dzieciaka nauczyć. A ja nawet łyżworolek nigdy nie miałam, bo mama mi nie chciała kupić
reklama
aktina
ja uwielbiam łyżwy za małolata dużo na rolkach jeździłam miałam nawet dość poważny wypadek ale nie przeszkodził w jeździe. potem jak miałam okazję na zimowisku przesiąść się na łyżwy tonów razu czułam się jak ryba w wodzie !! kiedyś na pewno jeszcze pójdę