reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja bylam na zakupach. Koszula do garnitura, bielizna do sukienki co sie odznaczac nie bedzie, kwiatuszki do wlosow.. chcialam rajstopy kupic dla ciezarnych ale nie znalazlam :( kupilam normalne ten rozmiar co zawsze i rozmiar wiekszy zobacze ktore lepsze.. mam tez ponczochy samonosne ale nie wiem czy to dobry pomysl bo sukienka nie jest zbyt dluga :p

reklama
Mysiska rajstopy ciążowe są w Rossmannie.

Miksza a boli cię brzuch po pessarze? Trzymaj się. Ns pewno wszystko będzie dobrze. Ja się tej myśli trzymam i kropka. :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442933145.619010.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny mam do Was pytanie.. byłam dzisiaj na wizycie podgladać małego, niby wszystko w porzadku nic niepokojacego nie widac, ale na koniec wizyty lekarz zapytal mnie czy nie chcialabym gdzies tak za dwa tygodnie polozyc sie do szpitala zeby mogli mi podac zastrzyki na szybszy rozwoj pluc malego w razie jakby sie urodzil wczesniej.. slyszalyscie zeby podawac takie zastrzyki profilaktycznie?chyba malemu nie zaszkodzą ale jakos pierwszy raz slysze zeby tak robic...

Maja tyle ciuszków i żadnego body? :D

Ilo ja słyszałam że się nieraz podaje, zwłaszcza u chłopców, jak jest zagrożenie przedwczesnym porodem. A u Ciebie jest ryzyko?

Vivienne niby nic mi nie powiedzial ze jest jakies ryzyko... tylko teraz tak sobie siedze i analizuje cala wizyte, ze cos przebakiwal o pepowinie, ze nawet gdyby dziecko bylo owiniete to lepiej matce nie mowic bo zaraz sie denerwuje itp, ze nie ma na to wplywu... i tak sie zastanawiam czy on mogl cos takiego zauwazyc bo na chwile właczył usg nie wiem 3d czy 4d i nie wiem czy tam moglo byc cos widac... tak czy siak siedze i nie wiem sama co myslec...

a mnie znowu boli podbrzusze,nie jakos mocno ale jak nie przejdzie to wezme na noc nospe dla spokoju
zauwazylam ze jak wsiadam do samochodu czy się kłade boli mnie podbrzusze z lewej strony bol jak na wyrostek heh ale nie ta strona i poza tym mi już wycieli,zobacze jak sytuacja się rozwinie jak co będę dzwonic do mojego ginka bo rozumiem ze moze twardniec brzusio,bolec brzuch czy podbrzusze ale chyba nie ciagle,nawet chodzic niemoge bo zaraz brzuch się stawia,dobrze ze wczoraj sprawdzili na IP szyjke to plus taki ze niebylo rozwarcia itp. bo bym calkiem panikowala
ilo_88 a u ciebie który jest tydzień?
Boze kotek mi zaginął od wczoraj go niema,niewiem czy cos go zaatakowało czy rozjechało:-(mam nadzieje ze jeszcze wroci...

reklama
a mnie znowu boli podbrzusze,nie jakos mocno ale jak nie przejdzie to wezme na noc nospe dla spokoju
zauwazylam ze jak wsiadam do samochodu czy się kłade boli mnie podbrzusze z lewej strony bol jak na wyrostek heh ale nie ta strona i poza tym mi już wycieli,zobacze jak sytuacja się rozwinie jak co będę dzwonic do mojego ginka bo rozumiem ze moze twardniec brzusio,bolec brzuch czy podbrzusze ale chyba nie ciagle,nawet chodzic niemoge bo zaraz brzuch się stawia,dobrze ze wczoraj sprawdzili na IP szyjke to plus taki ze niebylo rozwarcia itp. bo bym calkiem panikowala
ilo_88 a u ciebie który jest tydzień?
Boze kotek mi zaginął od wczoraj go niema,niewiem czy cos go zaatakowało czy rozjechało:-(mam nadzieje ze jeszcze wroci...

To więzadła nie ma co nospy łykać to normalny bol

Do góry