reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

a ja jestem zalamana tym jak sie sypie moje zdrowie w czasie ciazy... az mi sie plakac chce. i mamy ciche dni z M. :-:)-(

Poprzednio tez tak Mialas ??
Bo ja to tak troche ciągnie w pachwinach a tak to w sumie git ... Nie narzekam czuje sie ok pracuje, laze na spacery cwicze wiec oby jak najdłużej ...

reklama
:-) Fajnie, że już praktycznie większość z was zna płeć. ja czekam na potwierdzenie mojego przeczucia , że będzie jednak chłopiec. Rodziny nasze są podzielone moja strona chce chłopca a strona M. chce dziewczynkę. Aby tylko zdrowe było Maleństwo to jest najważniejsze.

Innabajka i paulinas8 Dziękuję za radę wezmę chociaż połowę apau bo ten ból jest męczący. Oczywiście staram się unikać używania innych leków , których nie zaleci ginekolog ale dzisiaj zrobie wyjątek i wezmę.
A co do śpiworka też oglądałam taki w sklepie za 80 złotych nowy. Zobaczymy co dostaniemy od cioci i siostry M. one są fajne bo są duże i można później używać do sanek. Teraz to jest tego wszystkiego dla maluchów więc mamy w czym wybierać ;)

Grubasek na Allegro 38zl :)

:-) Fajnie, że już praktycznie większość z was zna płeć. ja czekam na potwierdzenie mojego przeczucia , że będzie jednak chłopiec. Rodziny nasze są podzielone moja strona chce chłopca a strona M. chce dziewczynkę. Aby tylko zdrowe było Maleństwo to jest najważniejsze.

No ja cie rozumiem czemu czujesz chłopca hahaha a dziewczyny co czuja ? Kolejna siostrę czy rodzinka?
Moja kolezanka ma meza Norwega, jest duzo młodszy od siostr, siostry koło 35/45 a on 25 lat ma a siostr .... Siedem! Widac długo czekali na chłopca hahahah i sie nie poddali :)

Ja wymyśliłam ze mniejszy będzie Maksym a większy Nikodem.

Emenems to Twoje imię super bardzo mi sie podoba :) a na E żeby pasowało do familii? :)

Grubasek a Ty co wolisz tez chłopaka?

Poprzednio tez tak Mialas ??
Bo ja to tak troche ciągnie w pachwinach a tak to w sumie git ... Nie narzekam czuje sie ok pracuje, laze na spacery cwicze wiec oby jak najdłużej ...

w 1 ciazy jak tylko ustaly wymioty i troche odzylam to moglam wszystko - zakupy, spacery, meble nawet skladalam. po 20 tyg tachykardia zatokowa. cukrzyca. niedoczynnosc od zawsze.
a tu problemy z szyjka, bole glowy i brzucha, znowu tachykardia, wiadomo ze niedoczynnosc jakos zniose. ja sie nie uzalam nad soba tylko jest mi tak cholernie zle ze robie wszystko aby ta ciaze utrzymac a zawsze cos a taka jedna z druga pija cpaja i nie wiadomo co robia i dzieci zdrowe. a tu czlowiek dba o siebie, bierze leki, chucha i dmucha i co sie okazuje? ze serce nawala i cisnienie. i nikt Cie do jasnej cholery nie rozumie bo przeciez 'ciaza to nie choroba'! :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Emenems ja mam dwie córki z poprzedniego związku. My z M. chcemy synka i wszystko z niebieskim kolorem mi się podoba więc nie wiem? Powiem tak jak tylko się dowiedziałam , że jestem w ciąży to od razu , że to będzie chłopiec. Więc obstawiam, na synka. A jeżeli będzie córka to też będzie kochana tak jak jej starsze siostry :)

Do góry