green_parsley
Fanka BB :)
Ja te wozki na nieskretnych kolach widzialam nie tylko same gondole, ale tez 2w1 i 3w1 ;-)
Marcepanek sciskam mocno!
Marcepanek sciskam mocno!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam do domu. Tyle godzin obserwacji i nic nie wiadomo
Jeszcze jutro mam wrócić po zastrzyk. Chyba ze plamienia znow sie pojawia to mam przyjechać od razu.
Psychicznie czuje dola
Dziękuje za wsparcie. Nie mieszkam w PL ,a w UK maja inne podejście do ciąży.
Tu nie dają tabletek na podtrzymanie stad moja desperacja by dostać je mówiąc wprost nielegalnie. Wiadomo ,że sa to tabletki na receptę. A zaszkodzić nie zaszkodzą bo dzieki nim mam przeciez córcię.
Juti777 rozumiem dokładnie co czujesz zycie jest niesprawiedliwe.
Dzis już padam na twarz.
To teraz pytanie ktora z was ma paypala żebym mogła za tabletki i wysyłkę zapłacić ?
Mamy angielskie konto i najłatwiej nam płacić przez paypal bo pod to mamy podpięte konto.
Marcepanek ja nie mam czegoś takiego jak paypal
Juti ja lubię tym aplikatorem, mam taki cieniutki, a palcem właśnie nie umiem
A żeby wykryć anemię wystarczy zrobić morfologię podstawową, gdzie jest hemoglobina? Czy trzeba dodatkowe badanie na żelazo??
Dziewczyny,
czy mi odbija i jestem juz skrajnie przewrazliwiona, bo martwie sie, ze mala od poniedzialku slabo sie rusza, wczesniej harcowala az milo.... Macie tak, ze najpierw pląsy a pozniej iklka dni cisza?
Hej. Ja po wizycie i mam doła... :-(
Z dzidziusiem ok. Ale ja mam skróconą i miękką szyjkę. :-(
Mam odstawić duphaston i dostałam luteine dopochwową. Mam dużo leżeć i mało chodzić. :-(
Mam nadzieję, że się to cofnie.
Poza tym spadła mi hemoglobina. Niedużo, ale stwierdził początek anemii ciążowej. I dał mi leki.
Generalnie mam doła. Może jutro po usg odzyskam humor...
Dziewczyny jakie badania na tarczyce się robi w ciąży? Bo jest:
TSH
FT4
FT3
T4
T3
anty-TPO
anty-TG
??