reklama
grubasek 32
Fanka BB :)
Witam mamusie i bobaski kochane :-) oświećcie mnie o co kaman z tym połówkowym ? Jakos ostatnio nie mogę nic zajarzyć , nie wiem co się dzieje czy to przez te upały? Mnie też czasami ciągnie kłucie i aż się łapię za brzuch i mówię do ,,Malucha tylko spokojnie tam" Dopóki się nie urodzi ciągle mam obawy , że nie daj Boże coś, to chyba dlatego , że tak sie wydarzyło z tym drugim Maleństwem.
Sierpniowa
Powodzenia dla wizytujących. Koniecznie dajcie znać później co i jak:-) Ja mam wizytę dopiero w piątek, ale bez usg jeszcze. Pewno za tydzień mnie umówi. Robię się strasznie niecierpliwa. Te różowe sukieneczki w ciuchach czekają na mnie ciągle:-)
Muszę przyznać, że dzisiaj się wyspałam. Mały wstał tylko raz po 1:00, a później o 7:00 budził mnie z tatą:-) Taki sen dobry miałam hehehe
W ogóle dzisiaj jestem w formie. Z rana odkurzyłam, posprzątałam, ugotowałam zupę ogórkową- wyszła mi rewelacyjna- aż sama się dziwie:-) Później jadę z małym do lekarza po receptę na mleko i chyba odwiedzimy dziadków:-)
Emenems o co chodzi z tymi suchymi serwetkami? Do czego to? ;>
Muszę przyznać, że dzisiaj się wyspałam. Mały wstał tylko raz po 1:00, a później o 7:00 budził mnie z tatą:-) Taki sen dobry miałam hehehe
W ogóle dzisiaj jestem w formie. Z rana odkurzyłam, posprzątałam, ugotowałam zupę ogórkową- wyszła mi rewelacyjna- aż sama się dziwie:-) Później jadę z małym do lekarza po receptę na mleko i chyba odwiedzimy dziadków:-)
grubasek 32
Vivienne Może się zobaczymy ? Przyjedziemy trochę szybciej jak chcesz. daj znać :-)
Powodzenia dla wizytujących. Koniecznie dajcie znać później co i jak:-) Ja mam wizytę dopiero w piątek, ale bez usg jeszcze. Pewno za tydzień mnie umówi. Robię się strasznie niecierpliwa. Te różowe sukieneczki w ciuchach czekają na mnie ciągle:-)
To jest alternatywa mokrych chusteczek dla dzieci bo tutaj sir uwaza ze chusteczki dla dzieci sa dobre do mycia okien a nie pupy dziecka - one sa suche i je sie moczy w letniej wodzie i uzywa do obmywania dziecka a nie tych gotowych mokrych. Chemia - to o to chodzi, przetestuje na sobie
9.40, dobrze, ze rano, bo jeszcze czekac caly dzien.....ja straszny nerwus jestemOo ja też mam polowkowe 3.09 a o której masz?
Bubcia501
9.40, dobrze, ze rano, bo jeszcze czekac caly dzien.....ja straszny nerwus jestem
Gorsze to czekać jeszcze dwa tygodnie ja mam na 11
reklama