reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Heyka kochane.

Tutti ,xkarola cudne psiaki :)

Emenems kobieto współczuje tej przeprawy ja na chwile obecna nawet taksówka 10minut mam problem jechać ,a Ty tu tyle godzin.

Simka czasem gorsze dni się zdążają mimio wszystko ,a ten blender pewnie i tak już był na końcówce bo przecież fasola nie jest jakaś twarda. Nie smuć bedzie dobrze ;)

Cieżko mi was nadrobić bo moje samopoczucie jest fatalne :(
Wymioty o każdej porze dnia tak jak i mdłości całą dobę
:( Do tego ciągle śpię ,a mimo to jestem niewyspana i zmęczona strasznie.
No ,ale są i plusy cyce jak bomby :D

Trudno mi ukrywać ciąże kiedy czuje się tak jak teraz więc plus ,że mieszkamy w innym kraju.

Martusia aj tam ja bede miec trzecie ;) ale na moje łobuzy narzekać nie mogę. Dadzą pospać i samodzielni.

Tymuniek witaj w klubie ,a ciąża ponoć taki piękny stan ;)
ale czego sie dla dziecka nie zrobi.

Emenems nie zazdroszczę sytuacji ,ale uwazam że coś tu jest nie tak. Albo mamusia podburzyła ją przeciwko ,albo zwykła zazdrość. Wszystko jeszcze zależy od wieku. No i najważniejsze postawa męża powinna być teraz bezstronna. Jeśli bedzie teraz nad nią wisiał i cudowal kombinował to ona zauważy że moze wszystko i przykro mi ,ale odbić się to może potem kosztem WASZEGO dziecka.
Moze się fochac ile wejdzie ,niech tylko mąż wytłumaczy ,że ona zawsze bedzie jego dzieckiem i te złości tego nie zmienia.

reklama
Aneciia Marcepanek ma 11 lat . No czysta zazdrość ja ją mam gdzies, i jej fochy tylko mi meza szkoda bo kilka lat zajelo mi zeby normalnie było zeby js zaakceptować i było spoko to zasługa mojeg meza wszystko i to jego mi wlasnie szkoda!

Tak oczywiscie zawsze moje dizecko bedzie pierwsze oczywiscie i nie mam zamiaru jego kosztem probowac cos tlumaczyc jego córce...."nie moj cyrk nie moje małpy " wiem zr bije zr mnie nienawiść sle strasznie die wkurzylam !!! Maxa mi tak szkoda ... Bo pewnie zaraz mu powie ze nie przyjedzie e wakacje s mu serce pęknie :(
A mi słowa nie powie bo wie ile mnie kosztowało zajście e ciąże i nie chce mi przykrości robic....
No jedynaczka maz zawsze jej duzo cxAsu poświęca dzwoni codzinnie kupuje co ona chce zabiera gdzie chce ... Ona u nas dwa razy e roku jest my cześciej ale teraz ona nigdzie nie bedzie chciała z nami pójść i z dzieckiem i to o to chodzi ... Furczec bedzie "nastolatka " jedna ...
Przepraszam za ilośc jadu ale ostatnie kilka lat było ok miedzy nami a to trwało długo i nagle wszystko prysnelo ....meza nadal mie ma nie wiem kiedy bedzie ....

Musisz tez uczulic meza ze powinien jej wytlumaczyc JEST JAK JEST i twoje obrazanie sie tego nie zmieni ja mam swoja zone i rodzine i ty tez do niej nalezysz.. Jej mama nie ma meza ? Ani innych dzieci? Musi byc naprawde rozpieszczona.. I wiem ze twojemu mezowi napewno nie jest latwo ale tez nie moze stawiac jej i jej fochow na piedestale .. Nie jest juz mala i musi zrozumiec z reszta ciezko mi pojac jak to moze byc taka " zla wiadomosc" .. My chcemy powiedziec corce mojego latem juz po usg jak u nas bedzie

Witam :)

Emenems- współczuje syutuacji... patowa troche bo w sumie nie ma dobrego rozwiazania dla wszystkich .. oby młoda się jak najszybciej przyzwyczaiła.. fakt to taki troche nieciekawy wiek na takie zmiany, ale trudno, musi życ dalej, trzymaj się ciepło :)

Dziewczyny piszecie o glukozie, teraz juz iałyści czy w poprzednich ciążach ?? Bo ja w pierwszej to nie pamietam juz jak to wypiłam, teraz piłam już (bo w pierwszej ciży i teraz na czzo jedno badanie wyszło nieciekawie) z cytryną i tez nie było za dobre, pierwszy łek był spoko a potem juz bleeh ;/ ale udało się, mam wyniki, na czczo i po dwoch godzinach są ok ale po pierwszej ciut za duzo - 182 a norma do 180.. zobaczymy co jutro lekarka powie, bo pierwsza wizyta po badaniu bedzie ... zobaczymy :)

Kupiłam sobie dzis sukieneczke na wesele :) żółta :) taka z rozkloszowaniem z przodu, nawet powiedziaąłbym że podkreślajaca brzuszek :D Fajnie będzie :D Mąż pojechał ze szwagrem na ryby :D (szwagier ma urodziny ale jego zona w pracy wiec siedzi sam i imprezki chyban ie robią :) a mi spac sie chce i niedobrze jakos .. waham sie czy isc spac czy pomalowac paznokcie :):p

Dziewczynki bylam na tych targach mother & baby. Bylo super!!![emoji3] zalapalam sie na usg 4D. Widzialam mojego dzidziusia. Zobaczyc tak w 4d to zupelnie inne wrazenie, niesamowite!!! Ma 5.6 cm[emoji3][emoji3][emoji3] slyszalam serduszko. Padlismy ze szczescia. Bylismy tez za takim przeszkoleniu u poloznych z komplieli i przewijania i cwiczylismy na laljach[emoji3] bylismy tez u poloznej od laktacji i fajnie pojazywala jak karnic dziecko, tz jak piers odpowuednio podawac i dziecko trzymac. Bylo tez pelno wystawcow i bralam udzial w losowaniu i wygralam kosmetylki do pielegnacji dziecka noworodka[emoji3] bardzo nam sie podobalo [emoji3]

reklama
Do góry