reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny, co do pracy to ja jeszcze nie wiem. Nie robię konkretnych planów. Chcę też poczekać co powie lekarz, to po pierwsze. I jak się będę czuła. Nie planowałam się zaszywać przy pierwszej możliwości w domu, ale dzisiaj jak wracałam z pracy w tłoku i duchocie, z przesiadką, to doszłam do wniosku że w upały może być przez te warunki dojazdu kiepsko. Z kolei jesienią też średnio. Sama praca jak praca, siedząca, a zależnie od tego z kim mam do czynienia (klienci) mniej lub bardziej irytująco bywa. Ogólnie ok, ale pracuję często pod presją czasu i faktycznie, perspektywa złapania oddechu trochę kusi. W sumie im bardziej się zastanawiam, tym bardziej kusi. ;-)

xKarola, trzymam kciuki. :)

Karola - czekamy na wieści! Kurcze, pierwsza szczęśliwa :)

Jagoda - pewnie sprawy z pracą się same ułożą u każdej z nas... jak to lubi moja mama powtarzać "chcesz rozśmieszyć Boga to sobie coś zaplanuj" :-D:-D

Wszystko ok ale ba serduszko za wczesnie ☺ ciaza w macict umieszczona i zwolnienie do 30 maja a wizyta 29.05 ☺

Karola super :) możesz sobie poodpoczywac teraz :) i troche zazdroszczę hehe :)

ja sobie leżę przed telewizorem i oglądam debatę prezydencka hehe:crazy:

reklama
Aktina kazda niedlugo bedzie odpoczywac mam nadzieje ze ty tez sie szybko zdecydujesz ☺☺☺

Do góry