reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U nas dzis bylo od dawna bo a to bolal brzuch a to pozniej zapalenie pecherza pozniej bakterie w moczu i dopiero dzis czulam sie na silach :-)

Hej :) Melduję, ze wróciłam z Gdyni ;) Nadrobię Was jutro, a dzisiaj Wam tylko powiem że byłąm dzisiaj na świetnym warsztacie o kosmetykach dla dzieci, o szkodliwych składnikach w nich zawartych, jaki to ma wpływa na skóre za ileś tam lat itp. Mam nadzieję dostanę prezentację na maila to wrzucę na FB, a resztę dopisze co pamiętam :)

Hej, hej Kobietki:)
Emenems, dzieki, ze chciało Ci sie sprawdzać te ceny;) oj tak sa o wiele tansze:)
Juti, trzymaj sie Kochana i wypoczywaj. Współczuje, wiem co przezylas, tez miałam krwawienia w pierwszej ciazy, chyba nigdy tak sie nie balam jak wtedy.

Paulina, gratuluje chlopcow!:)

Ulicha,wyczytalam, ze od rocznika '75 obowiązkowo szczczepiono na różyczkę.

U mnie ciężki weekend, młody goraczkuje powyżej 39, co 6 godzin zbijam paracetamolem, pic nie chce, okladow chłodnych nawet nie ma mowy, zeby przyłożyć:/ Kataru, kaszlu nie ma, nie mam pojęcia co to za dziwna infekcja:(

Pauletah idź spać q treściami się nie przejmoj. Moi to fajni są. Jak chce się położyć to pytają czy małego wziąć na chwilę. Byli wczoraj byli dzisiaj. No ale maja blisko bo koło 23km

reklama
Hej dziewczyny! No nie czytałam was prawie przez caly weekend a ty takie akcje!

Juti biedaku ale musialas się zdenerwowac, masakra współczuje. Dostalas jakieś zalecenia?

Pauleth myśl o sobie, olej teściów:)

Limonka może to trzydniowka? Albo zeby?

Do góry