reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ja juz po wizycie :) dostałam ksero badań potrzebnych do amnio. posłucham serduszka i dostałam zwolnienie na razie do 27 lipca :) ehh musze szefowi jakoś to powiedzieć zaraz bo zwolnienie od jutra :p i jadę jakieś witaminy kupić :)

reklama
czesc dziewczyny :)

Julia - bardzo mi przykro jest od momentu jak sie dowiedzialam o Twojej stracie dzieciatka. trzymaj sie kochana, sil Ci duzo zycze i pamietaj ze po burzy zawsze jest slonce.
Karola - lekarz na pewno da Ci bezpieczny antybiotyk wiec spokojnie.
Mycha - piekne wyniki :)
Juti, Green - ja rowniez strzaskany kregoslup, poprzestawiane kregi... cud miod kurde. :p

u mnie juz nieco lepiej. mdlosci prawie wcale, waga w dol ciagle. w tym miesiacu wymaz, krew, mocz. i endo w czwartek. dzisiaj ledwo doczlapalam do gabinetu zabiegowego, gorac okropny. Mlody ciagle na balkonie w misce z chlodna woda sie chlapie, wychodzimy jak slonce zejdzie. i jak mam sile. u mnie widac juz brzuszek, czuje smyranie leciutkie.

dziekuje tez za cieple i mile slowa kiedy pisalam ze znikam by cos naprawic. wiele mi daly. jestescie niezastapione. :)

sciskam Was

Innabajka -to patrze lekarz z poczuciem humoru ci sie trafił :D

Martusia - fajnie że mdłosci przeszły, trzymam kciuki za wyniki :) Mój brzuszek tez juz sie pokazał :D no i smyranie tez mam i tak mysle czy to na pewno to hehe ale w sumie bardzo możliwe :)

Ja to do smyrania daleko na razie moje dziecko ma dzien s dzien trzęsienie ziemi jak kaszle pol nocy....
Trzymajcie kciuki zebym dotrwała do rana chociaz pol nocy przespała - jak pierwszy dzien przeleci to pozniej z górki bedzie :)

Martusia super, że wracasz do żywych :)
Emenems trzymam kciuki za nockę!
Innabajka, mój gin też mi powiedział, że lepiej to będzie jak dziecko skonczy 18stke :)

Dziewczyny pomóżcie. Mam wyniki pappa,a wizytę u genetyka w czwartek.
beta-HCG wolna 62.1
PAPP-A 1.3
Co to znaczy?

A w MoM masz może ? bo w necie właśnie w tych jednostkach najczęściej jest i wtedy najlepiej jak są zbliżone do 1 a w innych nie wiem :(

reklama
Do góry