reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ja juz po wizycie :) dostałam ksero badań potrzebnych do amnio. posłucham serduszka i dostałam zwolnienie na razie do 27 lipca :) ehh musze szefowi jakoś to powiedzieć zaraz bo zwolnienie od jutra :p i jadę jakieś witaminy kupić :)

reklama
czesc dziewczyny :)

Julia - bardzo mi przykro jest od momentu jak sie dowiedzialam o Twojej stracie dzieciatka. trzymaj sie kochana, sil Ci duzo zycze i pamietaj ze po burzy zawsze jest slonce.
Karola - lekarz na pewno da Ci bezpieczny antybiotyk wiec spokojnie.
Mycha - piekne wyniki :)
Juti, Green - ja rowniez strzaskany kregoslup, poprzestawiane kregi... cud miod kurde. :p

u mnie juz nieco lepiej. mdlosci prawie wcale, waga w dol ciagle. w tym miesiacu wymaz, krew, mocz. i endo w czwartek. dzisiaj ledwo doczlapalam do gabinetu zabiegowego, gorac okropny. Mlody ciagle na balkonie w misce z chlodna woda sie chlapie, wychodzimy jak slonce zejdzie. i jak mam sile. u mnie widac juz brzuszek, czuje smyranie leciutkie.

dziekuje tez za cieple i mile slowa kiedy pisalam ze znikam by cos naprawic. wiele mi daly. jestescie niezastapione. :)

sciskam Was

Innabajka -to patrze lekarz z poczuciem humoru ci sie trafił :D

Martusia - fajnie że mdłosci przeszły, trzymam kciuki za wyniki :) Mój brzuszek tez juz sie pokazał :D no i smyranie tez mam i tak mysle czy to na pewno to hehe ale w sumie bardzo możliwe :)

Ja to do smyrania daleko na razie moje dziecko ma dzien s dzien trzęsienie ziemi jak kaszle pol nocy....
Trzymajcie kciuki zebym dotrwała do rana chociaz pol nocy przespała - jak pierwszy dzien przeleci to pozniej z górki bedzie :)

Martusia super, że wracasz do żywych :)
Emenems trzymam kciuki za nockę!
Innabajka, mój gin też mi powiedział, że lepiej to będzie jak dziecko skonczy 18stke :)

Dziewczyny pomóżcie. Mam wyniki pappa,a wizytę u genetyka w czwartek.
beta-HCG wolna 62.1
PAPP-A 1.3
Co to znaczy?

A w MoM masz może ? bo w necie właśnie w tych jednostkach najczęściej jest i wtedy najlepiej jak są zbliżone do 1 a w innych nie wiem :(

reklama
Do góry