reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pytanie czy wogole bedzoemy miec zime?? Bo puki co to mamy wiosne i jesien.... a pod kobiec ciazy to raczej duzo sie niebedziemy ruszac :p

reklama
No ja nie zamierzam jesienia/zima siedzuec caly czas w domu bo bym zwariowala. Caly czas pracuje i zamierzam przynajmniej do 7 miesiaca [emoji2] wiec na pewno potrzebuje kurtki.

Heyka. No czy wy oszalalyscie? Post na poście ,a z ciążowym mózgiem to pamięć już w ogóle do d... :D

Pruska śliczny ciazowy brzuszek. A ktory juz tydzien masz?

Julia0903 parka świetna nawet bez ciąży śmiało można nosić. No ,ale ja na 90% nie kupie nic ciążowego poza bielizna bo najzwyczajniej w świecie się mieszczę w normalne rzeczy. Zreszta ja jak kupie cos w rozmiarze 36 to sie topie ,a co dopiero ciążowe :D

xkarola ,koktajlowa dziewczyny && za wizyty :)

Emenems kurcze ja serio Ci nie zazdroszczę tej sytuacji. Ja rozumiem ,że serducho nie wybiera ,ale jednak facet z bagażem to zawsze pod górkę. Mimo wszystko duzo sił w dążeniu do celu i nie daj się. A mężowi podrzuć jakieś rzeczy do poczytania na ten temat żeby zrozumiał ,że to nie widzimisie.

Dziewczyny nie polecam L:) poniewaz jest potezna:) ja mam 164cm i waze 55 kg i spokojnie M nawet teraz duza sie wydaje:)

Marcepanek narazie sie miescisz:) wiec napewno cos zakupisz:)

karola no w domu raczej ciagle nie bedziemy siedziec, do lekarza trzeba jechac itd...w ciazy sie zmieniamy, jedne tyja wiecej drugie mniej ale ja z doswiadczenia wiem ze na koniec przydala mi sie kurtka w ktora sie zmiescilam cala:)
Moze zimy srogiej nie bedzie, ale i tak warto miec cos zeby zalozyc, z auta do sklepu , czy lekarza:) bo cieplo to niebedzie:)

Ostatnia edycja:
Marcepanek spokojnie jeszcze czas :) ja tez nosze 34/36 a ciazowe 34 lekko luźne ale przynajmniej nic nie ciśnie i jest super.
Tak daleko nie mysle jak kurtka zimowa kupie cos jak nedzie potrzeba - a wszystkie ciazowe schowam po do nastrpnego razu:)
Ja to bluzek nie kupuje sie przebujam w tym co mam :)

Julia0903 ani w ciazy z synem ani z córka nie kupowałam ciążowych ;) Jeśli pod koniec ciąży będe ważyć 55kg to bedzie sukces. Zazwyczaj do 50kg dochodzi max. Obecnie 42-43kg gdzie 1kg mam na plusie :) No i brzuch niestety nigdy nie dochodził mi do typowych rozmiarów. Lekarz się śmiał że moje dzieci do kręgosłupa sie lubią tulić.

Emenems oversize jest teraz modny ;) A w ciazy bedzie jak luźno dopasowane ;)

No zapewne kupie spodnie dresowe :D bo w ciazy mam taki etap ,że wole chodzić ubrana na luzie ;) Ale potem beda po domu jak znalazł i do ogrodu ;) Za to dla dzidziusia jak zwykle kupie za duzo :D Szkoda ,że na płeć jeszcze za wcześnie bo są takie wyprzedaże ,ale wszystko pod konkretna płeć. No nic czekam i za unisex sie rozglądam :)

Ja i tak wiecznie w dresie i na luzie smigam w za dużych oversizowych strojach wiec nie bede miala problemu. Kurtkę myśle ze kupie ale jakaś lżejsza bo u mnie zimy to nie ma praktycznie. W grudniu jest 25 stopni, temperatura spada tylko w styczniu o lutym ale To Minilama 14.15 stopni e dzień . A jelsli chodzi o spodnie to sobie wszyje w ulubione jeansy gumkę taka jak w tych spodniach ciazowych. Mama mi teraz przywiozła mnóstwo lekkich przewiewnch tunik i sukienek i koszulek bo
Ma
Swój lumpeks w Polsce wiec mam
Luzik ! Ja dziś znowu na basenie ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry