reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pytanie czy wogole bedzoemy miec zime?? Bo puki co to mamy wiosne i jesien.... a pod kobiec ciazy to raczej duzo sie niebedziemy ruszac :p

reklama
No ja nie zamierzam jesienia/zima siedzuec caly czas w domu bo bym zwariowala. Caly czas pracuje i zamierzam przynajmniej do 7 miesiaca [emoji2] wiec na pewno potrzebuje kurtki.

Heyka. No czy wy oszalalyscie? Post na poście ,a z ciążowym mózgiem to pamięć już w ogóle do d... :D

Pruska śliczny ciazowy brzuszek. A ktory juz tydzien masz?

Julia0903 parka świetna nawet bez ciąży śmiało można nosić. No ,ale ja na 90% nie kupie nic ciążowego poza bielizna bo najzwyczajniej w świecie się mieszczę w normalne rzeczy. Zreszta ja jak kupie cos w rozmiarze 36 to sie topie ,a co dopiero ciążowe :D

xkarola ,koktajlowa dziewczyny && za wizyty :)

Emenems kurcze ja serio Ci nie zazdroszczę tej sytuacji. Ja rozumiem ,że serducho nie wybiera ,ale jednak facet z bagażem to zawsze pod górkę. Mimo wszystko duzo sił w dążeniu do celu i nie daj się. A mężowi podrzuć jakieś rzeczy do poczytania na ten temat żeby zrozumiał ,że to nie widzimisie.

Dziewczyny nie polecam L:) poniewaz jest potezna:) ja mam 164cm i waze 55 kg i spokojnie M nawet teraz duza sie wydaje:)

Marcepanek narazie sie miescisz:) wiec napewno cos zakupisz:)

karola no w domu raczej ciagle nie bedziemy siedziec, do lekarza trzeba jechac itd...w ciazy sie zmieniamy, jedne tyja wiecej drugie mniej ale ja z doswiadczenia wiem ze na koniec przydala mi sie kurtka w ktora sie zmiescilam cala:)
Moze zimy srogiej nie bedzie, ale i tak warto miec cos zeby zalozyc, z auta do sklepu , czy lekarza:) bo cieplo to niebedzie:)

Ostatnia edycja:
Marcepanek spokojnie jeszcze czas :) ja tez nosze 34/36 a ciazowe 34 lekko luźne ale przynajmniej nic nie ciśnie i jest super.
Tak daleko nie mysle jak kurtka zimowa kupie cos jak nedzie potrzeba - a wszystkie ciazowe schowam po do nastrpnego razu:)
Ja to bluzek nie kupuje sie przebujam w tym co mam :)

Julia0903 ani w ciazy z synem ani z córka nie kupowałam ciążowych ;) Jeśli pod koniec ciąży będe ważyć 55kg to bedzie sukces. Zazwyczaj do 50kg dochodzi max. Obecnie 42-43kg gdzie 1kg mam na plusie :) No i brzuch niestety nigdy nie dochodził mi do typowych rozmiarów. Lekarz się śmiał że moje dzieci do kręgosłupa sie lubią tulić.

Emenems oversize jest teraz modny ;) A w ciazy bedzie jak luźno dopasowane ;)

No zapewne kupie spodnie dresowe :D bo w ciazy mam taki etap ,że wole chodzić ubrana na luzie ;) Ale potem beda po domu jak znalazł i do ogrodu ;) Za to dla dzidziusia jak zwykle kupie za duzo :D Szkoda ,że na płeć jeszcze za wcześnie bo są takie wyprzedaże ,ale wszystko pod konkretna płeć. No nic czekam i za unisex sie rozglądam :)

Ja i tak wiecznie w dresie i na luzie smigam w za dużych oversizowych strojach wiec nie bede miala problemu. Kurtkę myśle ze kupie ale jakaś lżejsza bo u mnie zimy to nie ma praktycznie. W grudniu jest 25 stopni, temperatura spada tylko w styczniu o lutym ale To Minilama 14.15 stopni e dzień . A jelsli chodzi o spodnie to sobie wszyje w ulubione jeansy gumkę taka jak w tych spodniach ciazowych. Mama mi teraz przywiozła mnóstwo lekkich przewiewnch tunik i sukienek i koszulek bo
Ma
Swój lumpeks w Polsce wiec mam
Luzik ! Ja dziś znowu na basenie ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435325515.564524.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry