reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Heyka. No czy wy oszalalyscie? Post na poście ,a z ciążowym mózgiem to pamięć już w ogóle do d...
Pruska śliczny ciazowy brzuszek. A ktory juz tydzien masz?
Julia0903 parka świetna nawet bez ciąży śmiało można nosić. No ,ale ja na 90% nie kupie nic ciążowego poza bielizna bo najzwyczajniej w świecie się mieszczę w normalne rzeczy. Zreszta ja jak kupie cos w rozmiarze 36 to sie topie ,a co dopiero ciążowe
xkarola ,koktajlowa dziewczyny && za wizyty
Emenems kurcze ja serio Ci nie zazdroszczę tej sytuacji. Ja rozumiem ,że serducho nie wybiera ,ale jednak facet z bagażem to zawsze pod górkę. Mimo wszystko duzo sił w dążeniu do celu i nie daj się. A mężowi podrzuć jakieś rzeczy do poczytania na ten temat żeby zrozumiał ,że to nie widzimisie.
Pruska śliczny ciazowy brzuszek. A ktory juz tydzien masz?
Julia0903 parka świetna nawet bez ciąży śmiało można nosić. No ,ale ja na 90% nie kupie nic ciążowego poza bielizna bo najzwyczajniej w świecie się mieszczę w normalne rzeczy. Zreszta ja jak kupie cos w rozmiarze 36 to sie topie ,a co dopiero ciążowe
xkarola ,koktajlowa dziewczyny && za wizyty
Emenems kurcze ja serio Ci nie zazdroszczę tej sytuacji. Ja rozumiem ,że serducho nie wybiera ,ale jednak facet z bagażem to zawsze pod górkę. Mimo wszystko duzo sił w dążeniu do celu i nie daj się. A mężowi podrzuć jakieś rzeczy do poczytania na ten temat żeby zrozumiał ,że to nie widzimisie.
Dziewczyny nie polecam L poniewaz jest potezna ja mam 164cm i waze 55 kg i spokojnie M nawet teraz duza sie wydaje
Marcepanek narazie sie miescisz wiec napewno cos zakupisz
karola no w domu raczej ciagle nie bedziemy siedziec, do lekarza trzeba jechac itd...w ciazy sie zmieniamy, jedne tyja wiecej drugie mniej ale ja z doswiadczenia wiem ze na koniec przydala mi sie kurtka w ktora sie zmiescilam cala
Moze zimy srogiej nie bedzie, ale i tak warto miec cos zeby zalozyc, z auta do sklepu , czy lekarza bo cieplo to niebedzie
Marcepanek narazie sie miescisz wiec napewno cos zakupisz
karola no w domu raczej ciagle nie bedziemy siedziec, do lekarza trzeba jechac itd...w ciazy sie zmieniamy, jedne tyja wiecej drugie mniej ale ja z doswiadczenia wiem ze na koniec przydala mi sie kurtka w ktora sie zmiescilam cala
Moze zimy srogiej nie bedzie, ale i tak warto miec cos zeby zalozyc, z auta do sklepu , czy lekarza bo cieplo to niebedzie
Ostatnia edycja:
Marcepanek spokojnie jeszcze czas ja tez nosze 34/36 a ciazowe 34 lekko luźne ale przynajmniej nic nie ciśnie i jest super.
Tak daleko nie mysle jak kurtka zimowa kupie cos jak nedzie potrzeba - a wszystkie ciazowe schowam po do nastrpnego razu
Ja to bluzek nie kupuje sie przebujam w tym co mam
Tak daleko nie mysle jak kurtka zimowa kupie cos jak nedzie potrzeba - a wszystkie ciazowe schowam po do nastrpnego razu
Ja to bluzek nie kupuje sie przebujam w tym co mam
Marcepanek
Julia0903 ani w ciazy z synem ani z córka nie kupowałam ciążowych Jeśli pod koniec ciąży będe ważyć 55kg to bedzie sukces. Zazwyczaj do 50kg dochodzi max. Obecnie 42-43kg gdzie 1kg mam na plusie No i brzuch niestety nigdy nie dochodził mi do typowych rozmiarów. Lekarz się śmiał że moje dzieci do kręgosłupa sie lubią tulić.
Emenems oversize jest teraz modny A w ciazy bedzie jak luźno dopasowane
No zapewne kupie spodnie dresowe bo w ciazy mam taki etap ,że wole chodzić ubrana na luzie Ale potem beda po domu jak znalazł i do ogrodu Za to dla dzidziusia jak zwykle kupie za duzo Szkoda ,że na płeć jeszcze za wcześnie bo są takie wyprzedaże ,ale wszystko pod konkretna płeć. No nic czekam i za unisex sie rozglądam
Emenems oversize jest teraz modny A w ciazy bedzie jak luźno dopasowane
No zapewne kupie spodnie dresowe bo w ciazy mam taki etap ,że wole chodzić ubrana na luzie Ale potem beda po domu jak znalazł i do ogrodu Za to dla dzidziusia jak zwykle kupie za duzo Szkoda ,że na płeć jeszcze za wcześnie bo są takie wyprzedaże ,ale wszystko pod konkretna płeć. No nic czekam i za unisex sie rozglądam
Tutti_frutti_by-Iga
Ja i tak wiecznie w dresie i na luzie smigam w za dużych oversizowych strojach wiec nie bede miala problemu. Kurtkę myśle ze kupie ale jakaś lżejsza bo u mnie zimy to nie ma praktycznie. W grudniu jest 25 stopni, temperatura spada tylko w styczniu o lutym ale To Minilama 14.15 stopni e dzień . A jelsli chodzi o spodnie to sobie wszyje w ulubione jeansy gumkę taka jak w tych spodniach ciazowych. Mama mi teraz przywiozła mnóstwo lekkich przewiewnch tunik i sukienek i koszulek bo
Ma
Swój lumpeks w Polsce wiec mam
Luzik ! Ja dziś znowu na basenie
Ma
Swój lumpeks w Polsce wiec mam
Luzik ! Ja dziś znowu na basenie
Załączniki
Tutti_frutti_by-Iga
Dziewczyny jak wizyty?
reklama