reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Melduje, że 1/3 rzeczy na wyjazd naszykowana do spakowania. Reszta dopiero po 20:00 będzie pakowana. Stres, stres, stres

Fifaszek witaj! gratuluje bliźniaków!! Super zdjęcie:-) Niech rosną zdrowo:-)

reklama
Heyka kochane :)
Fifaszek witaj oraz gratulacje ;)

Sierpniowa a gdzie sie wybierasz ,że pakować sie musisz ?

Joa.le za wizyte &&

Martusia a Ty nie miałaś wczoraj wizyty ? Czy cos pokręciłam ? Halo pisz jak po.

Co do wózków podwójnych to sens maja tylko rok po roku. Ja miałam przy różnicy prawie 3 letniej i nie na moje siły. Raczej za mała do tego byłam :D
Teraz kupie zwykły bo starsza dwójka do szkoły bedzie razem popylać wiec zostanę w domu z maluchem.

Chusty i nosidła fajna sprawa ,ale tylko na krotki dystans. Ja to chyba mama typowo wózkowa jestem. Zabrać wszystko i za duzo ;)

Porod bez względu czy CC czy SN polecam z partnerem. Ja z mojego śmieje sie do dzis. Moj maz powtarzał ze on nie chce byc ,az pewnego dnia wracając do domu z bułkami wystrzelił ,że on to jednak chce. Za drugim razem już bez żadnego ,ale mówił ze bedzie.

Mój od samego początku nie chciał, aż przyszedł dzień porodu byłam w szpitalu juz tydz i chłop przyjeżdża i gadam mu ze się zaczęło a ten jak mantra ze musze zupę zjeść bo mama specjalnie ugotowala dla mnie a ja dalej ze rodze i żadnej zupy juz nie mogę jeść :) dopiero jak położna mu powiedziała ze idziemy na porodówkę to chłop zapalał :) hehehh

reklama
Ja chyba kupie jakaś spacerówkę dla Olina :) bo mam 2 w 1 i jestem z niego zadowolona :) on będzie miał wtedy 20 miesięcy i wątpię coby sam chciał chodzić długie spacery a ja jak idę to min 2 h łaże :)

Do góry