reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej dziewczyny! Przyjmiecie mnie do swojego grona? Podczytuje
was juz od jakiegoś czasu ale nie pisałam bo bałam się zapeszyc...nasza droga do upragnionej ciąży była bardzo kręta, staraliśmy się 5 lat ale wkoncu udało się! Właśnie wracamy z usg.

Super Mycha[emoji3] gratulacje. My 3 lata i tez bylo baaardzo pod gore i z przeszkodami, ale dalismy rade [emoji3][emoji3]

reklama
IMAG0213.jpg
To nasze maleństwo:) jak widać na zdjęciu 10 tydzień, a termin mam na 17 stycznia

Załączniki

• IMAG0213.jpg
    IMAG0213.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 53
Mycha, witaj!!! Więcej nas tu po różnych przejściach staraniowych. :-)

Ja byłam dziś na kontroli u kardiologa i moje serducho działa elegancko. Mój kardiolog super zadowolony. Jak tak dalej pójdzie to może faktycznie uda mi się rodzić naturalnie. :-)

Za to tym razem ja nabawiłam się jakiegoś zapalenia czy przekażenia dróg moczowych. Ciągłe parcie na pęcherz (jakby sama ciąża to było mało), a na kibelku 2-3 krople. I finito. Ehhh... Właśnie podjadam żurawinę popijając wodą z cytryną. Jutro czeka mnie podróż, więc wolałabym się wyleczyć... :-/

Tusiaczek najlepszego dla synka ;) jak ten czas zapierdziela, mój za 4 dni kończy 13 miesięcy :)<br><br>Nasz pierworodny ma na imię Aleksander Andrzej a miał być Szymonem, po jakimś czasie stwierdziłam ze szymkow jest dużo i wybrałam Alexander po dziadku teścia i Andrzej po moim zmarłym wuju ;)<br>Znając moje zmiany nastrojów Miłosz zostanie Andrzejem ;) choć próbuje teściową denerwować bo jej Miłosz nie leży i śmieje się ze będzie Gotfryd von F... ( akurat nazwisko pasuje ) haha , a tak poważnie jeśli by była dziewczynka to chciałabym dać Łucja ewentualnie Joanna po mamie teściowej, z miłą chęcią dałabym na imię po mojej babci ale ona miała dość specyficzne imię Petronela ewentualnie Petra, jednak one nie przejdzie u mnie bo mój się nie zgadza ;(&nbsp;<br><br>Dobra napisalam litanie idę was dalej czytać ;) od samego rana nie miałam neta i dopiero teraz mi załączyć ;) więc nadrabiam&nbsp;

My z imionami możemy "szaleć", bo mamy francuskie nazwisko. Chcę imiona takie mało popularne. Jak dawaliśmy Młodej Pola, to się dziwiła babka w szpitalu co to za imię, a teraz Pola na każdym kroku :)

Vivienne- czyli też masz z rocznika 2012 :) Moja w maju skończyła 3. Trochę się boję, bo na pewno będzie zazdrosna. Taka rozpuszczona jest, że hej :p

Ja chusty do Młodej nie miałam, nawet nie myślałam wtedy o tym. A szkoda. Teraz bym chciała chustę, ale bardziej nastawiona jestem na tulę, bo boję się, ze chusty to ja wiązać nie będę umiała :p

Mycha- witaj i gratulacje

Juti- współczuję zapalenia, ale dobrze, ze z serduchem ok

Ja byłam dzisiaj na warsztatach z pierwszej pomocy dzieci i niemowląt :)

reklama
Do góry