reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Dziewczyny:)
Emenems, ja tam lubię Ciebie słuchać;) masz takie fajne poczucie humoru, przy każdej opowiadanej historii ciagle sie śmialiśmy, dlatego nie powstrzymuj sie we wrześniu:D
Tusiaczek, najlepszego dla synka:) u nas tez bedzie mała rożnica. I szczerze odechcialo mi sie juz o tym kogokolwiek informować, od początku słyszę: jak sobie dasz rade? A finansowo poradzicie sobie? Co??Juz, tak szybko? I najlepszy tekst od osoby z która nie łącza mnie bliższe relacje: a planowane? Normalnie ręce opadają:(
Justine, my tez bez ślubu;) a brzuszkiem nie martw sie, w pierwszej ciazy u mnie dopiero w 5 miesiącu zaczął sie uwypuklac:)
Aktina, kciuksy zacisniete, musi i bedzie wszystko dobrze!!!

Jesli chodzi o imiona to marzymy o dziewczynce i na razie bierzemy tylko żeńskie pod uwagę czyli Bianka, Laura, Klaudia, Oliwia:)

Jeszcze chciałam komuś napisac, ale tak mi zatoki dają do wiwatu, szczególności w okolicach oczu, koszmar...
Dzisiaj genetyczne na 17.40 !:) lekki stresik juz sie pojawil, przeplatany radością:)

Miłego dnia Dziewczyny i dobrego samopoczucia:)

reklama
Aktina ja mały ale tam widzlam a wiadomo, lekarze zawsze dmuchają na zimne taka ich rola :)

U mnie Jan Ragnar dla rodziny Stefan albo Milena

Limonka no kurde :D tez sie pytalalm jak to jest czy ciezko z maluchem ma reku i w brzuchu hehehe widze wbijam sie lekko w statystki ale wiesz, pytalalm profilaktycznie bo ja tez chce tak zrobic :D
Ja jestem ciekawa czy mnie ktos zapyta czy to wpadka kiedys HahHahaha musze se jakąś pokrętną historie wymyslec zeby ogladac te zdziwione miny jak w programie " I didn't know I was pregnant "

Ty Limonka mow ze racja, nie przemyślałas sytuacji finansowej i bedziesz chyba musiała sprzedac jedno dziecko, to sie debile zamkną :D głupie pytanie głupia odpowiedz :)

Aktina a Ty miałaś cukrzycę przed ciążą? Ja miałam w pierwszej ciąży, teraz póki co normalny, ale boję się że przy obciążeniu glukozą będzie powtorka :(

ja przy 92 bo taka norma mam 95,2 i teraz w połowie lipca mam badania i obciążenie glukoza blee ale już się stram ograniczać ze słodkim,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i niebedzie zadnej cukrzycy

Marcepanek ja paznokcie zmywałam przed wyjazdem do szpitala;):p

Emenems podoba mi się opcja ze sprzedażą dziecka. Zawsze też jak już będą dwa to można sobie wybrać to fajniejsze, które się zostawi.
U mnie na forum lipcowym jest dziewczyna, która rodzi w październiku. Będzie 15 miesięcy różnicy:thumbup:

Uciekam bo goście spieszą na roczek;)

reklama
Do góry