reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witajcie, dziś jak czytam to bardziej strasznie niż radośnie :(
zawsze trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze, zwłaszcza to na co mamy wpływ :)

zapisałam się dziś ze skierowania na prenatalne nieinwazyjne. w rejestracji zapisała mnie na dzień z którego mi wychodzi mi, że bedę w 13t i 1 dzień. I zastanwiam się czy nie za późno trochę jestem zapisana? Macie jakieś doświadczenie w tym zakresie?

reklama
Madziolina czekaj do tego 7-8tygodnia. Wtedy będzie wszystko ładnie widać. Teraz się nie zamartwiaj. Każda ciąża inna i rozwija się swoim tempem. Pomysl ze twój okruszek indywidualista i od poczecia nie da się wpisać w schemat :)

simka ten mój palmers to właśnie z masłem shea, masłem kakaowym, kolagen, elastyn i takie tam... a jaka ulga :)

Ewkamm na prenatalne jest czas od 11tc do 13tc i 6 dni najpozniej wiec spokojnie :) Aczkolwiek chyba najbezpieczniej jest w 12 tc celowac bo zawsze te daty sie roznia z usg i om

simka ten mój palmers to właśnie z masłem shea, masłem kakaowym, kolagen, elastyn i takie tam... a jaka ulga :)

A jak śmierdzi :( blee blee , mam nie używam , musze sprawdzić termin przydatności bp ostatnio dostałam na urodziny z pracy jak się dowiedzieli żem w ciąży :) tak mi wtedy śmierdzialo ze teraz boje się otworzyć a jestem juz uczulona na zapachy :(

Agjoa pewnie jak nie jesteś zadowolona to masz nawet prawo zmienić.

Ulicha też mam nadzieje :)
Nie denerwuj się ,jak to się mówi będzie co ma być ,ale niech będzie dobrze ;)

Mi sie ten śmieszny kalendarz sprawdził i w przypadku syna i córki.

Simka wpisałam się ,ale musiałam z komputera ,a ja z niego nie lubie korzystać ;) Wygodniej z tel w rece bo można na leżąco i w wannie ;)

Ewkamm nawet ja po wszystkim co przeszłam uważam ,że nadzieja jest ważna. A prenatalne idealnie. Tak po środku jakby owu była jednak później.

ulicha hehe dla mnie jakiś ten zapach nie przeszkadza, ale fakt nie jest najpiękniejszy :p

marcepanek oo to mi ten kalendarz z córką się sprawdził. . a teraz pokazuje synka :p

a ja sie dziewczyny obudzilam bez bolacych piersi:( i juz sie schizuje..wprawdzie sikac polecialam od razu.i to wlasnie sikanie mnie obidzilo,ale juz mam czarne mysli...a nastepna wizyta w piatek....masakra z tym wszystki, wiedzialam ze jak po tej obumarlej ciazy,zajde w kolejna to.zeswiruje:( u mnie niby 8t1d...wczoraj sie zle czulam,niskie cisnienie i zero sil...
ale moze ta luteina mi.cos pomaga i bedzie dobrze? tylko czemu cycki nie bola;(

reklama
SeeYou moze daja ci odpoczac :) jeszcze zabola, serio, mnie tez mniej jakos teraz bolą, ale stram się nie brac do głowy, chociaz mdłosci nawet ostatnio nie mam i mimo ze widziałam ruszającego się szkraba to się boję.. ale nie mozemy tak myslec dziewczyny !! będzie dobrze :)

Do góry