reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Pauletta moje co prawda nie mają alergii na kota, ale objawy przy alergii na zwierzęta to przede wszystkim katar, lzawienie oczu, świąd, duszności. Rzadziej objawy skórne. I pamiętać trzeba że najczęściej występuje reakcja na naskórek, sline i odchody a rzadziej na sierść.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Jeśli kot jest w domu od początku to prawdopodobieństwo alergii jest małe. Chyba że masz hodowlę. Kontakt z alergenem od początku jest bardzo ważny i właśnie przeciwdziała.
A jakie zauważyłaś objawy?
Jeśli kot jest w domu od początku to prawdopodobieństwo alergii jest małe. Chyba że masz hodowlę. Kontakt z alergenem od początku jest bardzo ważny i właśnie przeciwdziała.
Koty mamy dwa od 5 lat i maluchy od poczatku miały z nimi kontakt. Nie wiem czemu nie moge tutaj dodać z apki zdjecia :/ ciagle mi jakis błąd wyskakuje ale mały ma buzie brzuch i nogi wysypane w czerwonych krostkach w środku jakby z jakas surowica ale ani sie nie drapie ani nic. Pojawiło sie 4 dni temu.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Karmisz piersią? To mi bardziej wygląda na nietolerancję. Alergia na zwierzęta daje raczej objawy że strony układu oddechowego. Może to AZS lub LZS? Na nogach i rękach w okolicach zgieć?
Karmisz piersią? To mi bardziej wygląda na nietolerancję. Alergia na zwierzęta daje raczej objawy że strony układu oddechowego. Może to AZS lub LZS? Na nogach i rękach w okolicach zgieć?
Co Ty chłopaki od skończenia drugiego miesiąca na mm - bebilon ha dostają. Do tego my juz od miesiąca wprowadzamy nowe składniki wiec sadze ze to wlasnie na jakieś warzywo jest.
Na nogach ma na udach i na dłoniach na wierzchniej stronie te krostki.
Tusiaczek2402
Moderatorka
To dajże spokój kotu ;-) notuj co dajesz i kiedy, powinnaś dojść do tego co uczula.Co Ty chłopaki od skończenia drugiego miesiąca na mm - bebilon ha dostają. Do tego my juz od miesiąca wprowadzamy nowe składniki wiec sadze ze to wlasnie na jakieś warzywo jest.
Na nogach ma na udach i na dłoniach na wierzchniej stronie te krostki.
xkarola
Fanka BB :)
Link do: Konkurs Zdjęcie Miesiąca
Prosze o ponowne głosy dla Karinki ostatnie dwa dni a my na drugim miejscu :-(
Paulina a moze faktycznie dalas cos nowego albo moze jakis kosmetyk ich lub twoj go uczulil akurrat?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Prosze o ponowne głosy dla Karinki ostatnie dwa dni a my na drugim miejscu :-(
Paulina a moze faktycznie dalas cos nowego albo moze jakis kosmetyk ich lub twoj go uczulil akurrat?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama
AngelikaSabina
Zaangażowana w BB
Ja zaglosowalam juz z 3 razy przynajmniej haha. Poczekaj dorwe sie do telefonu Adriana dzisiaj to zaglosuje tez