reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nivea nie polecam. Skład ma do bani. Jeśli na suchą skórę, możesz spróbować coś co ma w Składzie parafinę i naturalne oleje. Np mającymi, olej lniany, masło shea. Naturalne składniki najlepsze ;-)

Edit. Macadamia! Głupi słownik wie lepiej :p

Ostatnia edycja:
Niuniolek ja zaszłam w drugą ciążę jak mały miał 9 miesięcy. Jest 1,5 roku Różnicy i bywa ciężko ale jest super :-) chciałam Żeby wychowali się Razem od malucha, żeby nie było Dużej różnicy wieku.
Jak rodziłaś? Bo po cc lekarze radzą odczekać wiecej
Może i radzą czekać ale nie zawsze wychodzi patrz ja [emoji16] dwie cc co 1.5 roku. Potwierdzam co pisze Tusia. Im prędzej drugie tym lepiej urodzić co ma się urodzić i spokój. Kiedyś myślałam o tym że idealnie jest różnica 2 lata, albo 2.5, że dziecko już jest ogarniete i można spokojnie rodzić drugie. Teraz widzę że nie ma większego znaczenia. Starszy wcale nie jest bardziej ogarnięty niż był w styczniu i wątpię żeby przez najbliższe pół roku coś się spektakularnie zmieniło a ja już będę miała dwójkę prawie odchowaną. Nigdy chyba nie ma idealnego momentu na kolejne dziecko, zawsze jest jakieś ale :)

Ja okres dostałam po niespełna 2 miesiącach od cc... Ale mam jakoś totalnie gospodarkę hormonalną rozjechana bo trwał ponad tydzień i za kolejne dwa tygodnie znowu przyszedł. Krwawienie mam kilka dni potem dwa dni spokój i znowu krwawienie... Teraz od tygodnia spokój. Zobaczę jaki i kiedy będzie następny. Jak znowu taki rozregulowany to się pokaże lekarzowi.

Mi na kontroli gin powiedział że rok, półtora i dopiero ciąża ale ja już nie chcę więcej dzieci. Po 1 cc zaczęliśmy starania jak Oli miał 2l7m

No i dziewczyny nagrałam Miśka jak się przewraca zupełnie sam na brzuch! Ciężko mu ale dał radę :)

Maja ja zaszłam po 10 miesiącach od cc. Mnie też gin zalecał odczekać 2 lata ale to jeżeli chcę drugie rodzić sn, jeżeli wcześniej to na pewno cc. Myśmy się nie starali tak wyszło niechcący, błąd w pomiarach [emoji6]

reklama
Do góry