reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Nivea nie polecam. Skład ma do bani. Jeśli na suchą skórę, możesz spróbować coś co ma w Składzie parafinę i naturalne oleje. Np mającymi, olej lniany, masło shea. Naturalne składniki najlepsze ;-)
Edit. Macadamia! Głupi słownik wie lepiej
Edit. Macadamia! Głupi słownik wie lepiej
Ostatnia edycja:
KasiaSierpien
Fanka BB :)
Może i radzą czekać ale nie zawsze wychodzi patrz ja [emoji16] dwie cc co 1.5 roku. Potwierdzam co pisze Tusia. Im prędzej drugie tym lepiej urodzić co ma się urodzić i spokój. Kiedyś myślałam o tym że idealnie jest różnica 2 lata, albo 2.5, że dziecko już jest ogarniete i można spokojnie rodzić drugie. Teraz widzę że nie ma większego znaczenia. Starszy wcale nie jest bardziej ogarnięty niż był w styczniu i wątpię żeby przez najbliższe pół roku coś się spektakularnie zmieniło a ja już będę miała dwójkę prawie odchowaną. Nigdy chyba nie ma idealnego momentu na kolejne dziecko, zawsze jest jakieś aleNiuniolek ja zaszłam w drugą ciążę jak mały miał 9 miesięcy. Jest 1,5 roku Różnicy i bywa ciężko ale jest super :-) chciałam Żeby wychowali się Razem od malucha, żeby nie było Dużej różnicy wieku.
Jak rodziłaś? Bo po cc lekarze radzą odczekać wiecej
Ja okres dostałam po niespełna 2 miesiącach od cc... Ale mam jakoś totalnie gospodarkę hormonalną rozjechana bo trwał ponad tydzień i za kolejne dwa tygodnie znowu przyszedł. Krwawienie mam kilka dni potem dwa dni spokój i znowu krwawienie... Teraz od tygodnia spokój. Zobaczę jaki i kiedy będzie następny. Jak znowu taki rozregulowany to się pokaże lekarzowi.
*martusia*
Masło shea rewelacja. Nivea skład lipny.Dziewczyny a jaki kremik do buzi niemowląt polecacie?ja do tej pory smarowalam Nivea baby ale mały na policzkach ma lekko przesuszona skórę i coś muszę kupić tylko zastanawiam się co
KasiaSierpien
Ja kremuje oboje emolium
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja słyszałam że rok od cc warto poczekać. Po roku zaczęliśmy starania
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
*martusia*
Mi na kontroli gin powiedział że rok, półtora i dopiero ciąża ale ja już nie chcę więcej dzieci. Po 1 cc zaczęliśmy starania jak Oli miał 2l7m
No i dziewczyny nagrałam Miśka jak się przewraca zupełnie sam na brzuch! Ciężko mu ale dał radę
No i dziewczyny nagrałam Miśka jak się przewraca zupełnie sam na brzuch! Ciężko mu ale dał radę
KasiaSierpien
Maja ja zaszłam po 10 miesiącach od cc. Mnie też gin zalecał odczekać 2 lata ale to jeżeli chcę drugie rodzić sn, jeżeli wcześniej to na pewno cc. Myśmy się nie starali tak wyszło niechcący, błąd w pomiarach [emoji6]
reklama
*martusia*
Na doz.pl jest 200 ml za 25 zł ale mam podejrzenia co do jakości...