reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Właśnie mój mały już od półtora tygodnia tak się śmieje ale teraz za kazdym razem i do każdego do mnie najwiecej gada , i byłam ciekawa czy już tez tak macie , mysiaka a ile maleństwo twoje ma ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Właśnie mój mały już od półtora tygodnia tak się śmieje ale teraz za kazdym razem i do każdego do mnie najwiecej gada , i byłam ciekawa czy już tez tak macie , mysiaka a ile maleństwo twoje ma ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mój też i do taty i do dziadków, ale do mnie najwiecej:)) cudny jest uśmiech takiego maleństwa<3

Witam :) przede wszystkim ogromne gratulacje dla świeżo upieczonych mam. Dużo zdrowia i szczęścia dla Was i Waszych skarbów :)
Jestem przyszłą mamą z terminem na październik. To moja druga ciąża lecz niestety pierwsza zakończyła się o wiele za wcześnie.
Nie chcę się o mnie rozgadywac, mam konkretne pytanie. Czy może któraś z Was ma i chciałaby sprzedać detektor tętna płodu? Zależy mi na dobrym, przetestowanym sprzęcie.
Bardzo proszę o informację w prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Dziewczyny a co robicie jak maluchowi sie naleje do uszka? Mojemu dzisiaj wyjatkowo duzo sie ulalo i ewidentnie polecialo do ucha ;/

reklama
Dzięki beti.. Ja to już przewrazliwiona jestem ;/ mały ma paskudna sapke i jeszcze zapalenia ucha mi brakuje. Ale że mu się ulalo to moja wina chyba za często aplikuje mu sól morska..

Do góry