reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Położna patrzyła jak mały trzyma główkę i mówiła że powoli można próbować tylko z początku przytrzymać ja. Małego siłacza mam
Ile ma?
Bo moja od poczatku podnosi i jak miała dwa tygodnie to polozna była i mowila ze mamy kłaść na brzuch jak ona chce to bedzie podnosić i tyle. Niech cwiczy.

reklama
Narazie i tak tylko go klade na brzuszku niech ćwiczy, ale dziś w nocy obudził mi się z kabarem zaraził się odemnie bo byłam chora miałam nadzieję że nie złapie a tu go pobiera :-( i niczym nie mogę mu oczyścić dróg oddechowych cały czas słuchać jak mu gluty zalegają

A mój ma jakieś krosty na twarzy:( smaruję oilatum, ale działa tylko na chwilę. Myślałam, ze go wysypalo, bo zjadłAm czekoladę, ale to nie to.

A mój charczy.. :/ początkowo myslalam że to katar, ale teraz myślę że to może z cofania się pokarmu i ma ten cały refluks bo widzę jak go męczy jak ulewa..w pon idziemy do lekarza to mam nadzieję się dowiem

A mój charczy.. :/ początkowo myslalam że to katar, ale teraz myślę że to może z cofania się pokarmu i ma ten cały refluks bo widzę jak go męczy jak ulewa..w pon idziemy do lekarza to mam nadzieję się dowiem
Moja tez chrumka i ulewa po moim po bebilonie i po NAN wiec chyba ma refluks. Zmniejszylam jej ilośc a zwiększyłam częstotliwość bo w nocy poszło jej nosem tak ze frida musiałam odciągać zeby oddychać mogła - coz, za jakis czas przejdzie, refluks normalna rzecz u noworodków

reklama
Do góry