reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Maja w jakim mieście taki tłok?
Z nosa to może być na gronkowca np., może kobieta się z Katarami męczy i boją się o dziecko...

wyniki gbs są po kilku dniach to nie wiem po cholere to brali skoro i tak miał być porod dziś ;)

Werus próbowałas kiedyś mm? Tez byś nie tknela ;) jak masz cycki to daj

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

W szpitalu gdzie chce rodzic tez tłok, odsyłają podobno często... Chyba efekt sciskania nóg do nowego roku, to teraz każda się rozpskowuje ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Werus, na pewno małej nic nie jest, jest bardzo mała to nie ma co jej grzać. Moja też była pod lampkami na podgrzewaniu. No i nie zawsze dziecko musi być głodne.
Trzymaj się tam, hormony schodzą to i człowiek płacze co chwilę.

reklama
Do góry