reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulettah to jak i u mnie, miałam zapas podkładów i zużywalam na początku w domu, resztę dałam kuzynce bo wszystko w szpitalu było. Nawet sztućce i talerze a nie plastiki ;p

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Ja pierwsze mleko mm dla Marysi miałam NAN. Jeśli będziesz kupować to na początek weź najmniejsze opakowanie, często trzeba wypróbować kilka różnych nim któreś podpasuje dziecku.

Bepanthen jest super. Nie lubię sudocremu. A w razie jakiś odparzeń polecam nałożyć gruba warstwę maści clotrimazolum (poleconego przez położoną, działa cuda choć przeznaczenie zupełnie inne, wypróbowane na moim dziecku i jeszcze dzieciach koleżanek)

reklama
Dziewczyny macie w planie kupic jakies mm poczatkowe tak na wszelki wypadek? Jakie polecacie, bo tego tyle jest? Ja w sumie to chcialabym cos mieć w szafce,
Nie zamierzam, nie przewiduje takich wypadków ;) zawsze zdąży się kupić, w szpitalu i tak raczej mają a ja się nastawiam na KP, nie biorę pod uwagę innej opcji

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry