reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Martusia sam rodzaj bólu " jak na okres " w ciąży by mnie niepokoil, myślę że powinnaś zapytać o to lekarza, a jak ból stanie się męczący to jedz na IP

reklama
Tak się wtryniając w temat wsi, to moi teście mają dom. Tam mamy meldunek i ten dom kiedyś będzie nasz (mąż jedynak). Wieś że hej - 288 mieszkańców wg danych z 2009, kto mnie przebije? :p nie ma tam nic, prócz pól i domów ;)

Marta ja to też mam schizy co do skurczów bo też dopiero przy porodzie czułam... i teraz wystarczy że coś poczuję i się zastanawiam czy tylko czuję czy to już boli :s ale jakbym się określała że to jak na @ to chyba bym pędziła sprawdzić... pamiętam ten ból sprzed wielu już lat, bo od porodu to pikuś a i wcześniej nie było źle. Najgorzej za małolaty i to by mnie niepokoiło bardzo.

Hej
Ale żeście naskrobały przez weekend.Ja już po badaniu krwi, dobrze robić w poniedziałek bo kolejek żadnych nie było. A w czwartek do lekarza.Moje dziecko wcale nie kopie ale robi takie wygibasy,że aż czasami mi brzuch skręca.
Na podstawie naszej historii to można by niezły film nakręcić.Miłość od pierwszego wejrzenia.Roczny związek na odległość który nie źle mnie psychicznie wykończył i udowadnianie całemu światu,że my tak na serio.Większość mojej rodziny twierdziła,że jak weźmiemy ślub i on się dokumentów "dorobi" to wyjedzie gdzieś i tyle go będę widziała. A my już 12 lat razem jesteśmy.
Ja całe życie dziecięce w Białymstoku mieszkałam ale od jakiś 15 lat mieszkam pod miastem i inaczej sobie nie wyobrażam.Moja córka chodzi do małej szkoły gdzie wszyscy się znają a nie takiego molocha jak ja chodziłam i z tego też bardzo zadowolona jestem.

Hej, mozna do Was dolaczyc? Od jakiegos czasu podczytuje Was troszke. Termin cc mam na 6.01 [emoji5]️ nie moge sie docZekac kiedy poznam moja perelke

Marta ja tez mam takie bóle jak miesiączkowe dochodzi ból mięśni nóg i kręgosłupa :/ mi lekarka kazała nospe brać i juz nie boli to sa prawdopodobnie skurcze :/ mówiła ze jak bedzie bolało cześciej i bardziej to na IP jechać natychmiast

u nas dziś tak leje że lipa ze spaceru i zakupów, ciekawe co ja na obiad zmontuje w takim razie :D i z czego ja sernik upiekę :>
witaj bryza napisz nam coś o sobie i swojej ciąży,

hej :)

Bryza witamy i napisz coś o sobie. Która to Twoja ciąża, jak się czujesz i jaka płeć malucha :)
Kas dzięki a jednak miałam rację. mój mąż już się stresuje że zaraz będę rodzić jak mu mówię że tak boli ale w końcu 2 kg robi swoje ;)

Młody w przedszkolu, a ja jeszcze w szlafroku w łóżku :D

Mam 28 lat, dwojke wspanialych chlopakow ( 4 i 5 latka), o to malenstwo staralismy sie 11 miesiecy I wedlug scanu ma byc cora, ale mam dziwne przeczucie ze przy porodzie wyjdzie chlopak, mialam tylko 1 usg potwierdzajace plec, bo mieszkam w uk, a tu panuja troszke inne zasady. Dalej jestem aktywna zawodowo, ale w przyszlym tygodniu zwalniam troszke tempo I redukuje godziny.

reklama
Do góry