reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Coś Ty, tam kieszeń od spodu pusta, wypadloby [emoji14] przynajmniej w moim, może ten lepszy i inaczej szyty, w moim jest normalnie kontakt do brzucha i tylko "dziura na dziecko"

reklama
Super ta bluza.

A z ubieraniem młodego to faktycznie zobaczymy w kogo się wrodzi. Czy będzie zmarźluch jak ja czy wiecznie mu będzie gorąco, jak tatusiowi. ;-)

właśnie sprawdzałam opinie i ceny tych termometrów bezdotykowych ale na forum piszą, że nie warto kupować bo często nawalają a poza tym dziecku mierzy się normalnym.. co Wy myślicie? Sama mam w domu taki elektryczny ale dotykowy i uważam,że to g...o!

My mamy elektroniczny pod pache i bezdotykowe tez i raczej podobnie pokazują. Tym bezdotykowym raczej w uchu mierze wydaje mi się bardziej prawdopodobna ta temperatura choć nie ma dużych różnic między uchem a skronia

Ja słyszałam ze te bezdotykowe strasznie falszuja temperaturę, że najlepsze i najdokładniejsze to te wkladane do pupy i javtakiego będę używać

reklama
Do góry