reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Coś Ty, tam kieszeń od spodu pusta, wypadloby [emoji14] przynajmniej w moim, może ten lepszy i inaczej szyty, w moim jest normalnie kontakt do brzucha i tylko "dziura na dziecko"

reklama
Super ta bluza.

A z ubieraniem młodego to faktycznie zobaczymy w kogo się wrodzi. Czy będzie zmarźluch jak ja czy wiecznie mu będzie gorąco, jak tatusiowi. ;-)

właśnie sprawdzałam opinie i ceny tych termometrów bezdotykowych ale na forum piszą, że nie warto kupować bo często nawalają a poza tym dziecku mierzy się normalnym.. co Wy myślicie? Sama mam w domu taki elektryczny ale dotykowy i uważam,że to g...o!

My mamy elektroniczny pod pache i bezdotykowe tez i raczej podobnie pokazują. Tym bezdotykowym raczej w uchu mierze wydaje mi się bardziej prawdopodobna ta temperatura choć nie ma dużych różnic między uchem a skronia

Ja słyszałam ze te bezdotykowe strasznie falszuja temperaturę, że najlepsze i najdokładniejsze to te wkladane do pupy i javtakiego będę używać

reklama
Do góry