reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja bym pojechała ale nie wiem czy przyjmuje ...

Tutti coraz blizej ;D

A tak btw włoscy ginekolodzy tez tak gestykulują przy badaniu jak przy gadaniu ? Hahahahahah

karolina- to jutro trzymam kciuki za Ciebie/

Tutti- będzie dobrze. wg usg mam 6t1d. Nic nie mówił jak robił usg, ale ja z daleko serduszko widziałam :)

U mnie wiem mama, szefowa, koleżanka z pracy, dziewczyny z poprzedniego forum i Wy :p Teściom powiemy w niedzielę na urodzinach Polki

Tutti moim rodzicom i babci w weekend planujemy rodzicom narzeczonego powiedzieć:)))) czekam razem z toba na wyniki trzymam kciuki!!!!

Ale sie tu dzieje.
Marta jeszcze raz bardzo mi przykro ale lepiej ze tak niz inaczej.
Tutti czekamy na wiesci :-D
Pruska-super beta ☺☺
Simka-gratulacja suoer widok bijacego serduszka ♡♡♡♡

Dziewuchy ale gonicie z tymi stronami, nadążyć nie można! :)

Martaha przykro mi ale już trzymam za Ciebie kciuki żeby szybko się udało!

Gratuluję serduszka Simka i Tutii dawaj tu relację ze swojej wizyty! :)

A ja dziś byłam na USG bo zaniepokoił mnie dość mocny ból brzucha. Okazało się, że jest pęcherzyk w macicy ma 6,4mm ale jeszcze pusty. Z córką pierwsze usg też miałam w tym samym dniu cyklu i pęcherzyk miał 2,7mm więc teraz jest większy ale obok znajduje się jakiś płyn i nie wiem w sumie co to oznacza ale mam się oszczędzać , dużo leżeć i zakaz serduszkowania .. Następna wizyta 3 czerwcaa mam nadzieje wtedy już na bijący skarb :) dziś wg USG 4t4d więc prawie idealnie :)

Witam was wszystkie i z nieśmiałością postanowiłam dołączyć do was. Ostatnia @była 18.04. Więc dziś jest 4 tydz 4 dzień. Beta z wczoraj 198,40.Dziś byłam na usg ale podobnie jak u madziary coś jest, ale za wcześnie na serduszko, ciałka żółtego tez jeszcze nie ma.Duphaston 3x1 i wizyta za 2 tyg.

reklama
Do góry