reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha dobry ten tekst, też mojemu wysłałam do przeczytania :p
A u mnie przeprowadzka i już mam dość dopiero część ubrań spakowalam a co dopiero reszta, ale Marcin dzisiaj maluje mieszkanie salon na szaro czerwony a sypialnia na niebieską laguna i kawa z mlekiem :) będzie super

Bubcia robię dokładnie to samo! Od rana się pakuję. Mam już dosyć, co zapakuję jakąś partię ciuchów, muszę odpoczywać.
Jeszcze połowa... Ciuchy prawie już, ale jeszcze kuchnia :/

reklama
Ja tez zaczelam porzadki, ale koniec koncow padlam, bo boli mnie dzis podbrzusze i chyba szyjka, nie podoba mi sie to... wizyta w srode wiec chyba poczekam.

A ja bym chciała znów byc majowa mamą. Ale 2015 ;) tak planowałam drugie, realizacja nam ciut dłużej zajęła. Majowe dziecko to super sprawa, cieplo, bez kombinezonow mozna wyjsc ;) a o zimowym to ja pojecia nie mam ;)

Kalgor bo z tą płcią bywa roznie ;)
Jedni całą ciąże słyszą chłopiec a tu wychodzi dziewczynka ;)
Co do sposobu owszem jest to ponoć na anemię ,ale nie w ciąży. W ciąży surowe zółtko i alkohol to jedne z najgorszych możliwych.

Innabajka pochwal się nam efektem końcowym remontu :)

Joa.Le mam te kolorowanki ,ale nie zauważyłam efektu odstresowania :)

Bubcia501 jak ja nienawidzę przeprowadzek. Właśnie to pakowanie ,a potem rozkładanie.
Niby człowiek myśli ,że ma mało rzeczy ,a tu upss pełno kartonów.

U mnie na tapecie szkoła. Stres okropny bo pierwszy rok córki. Syn już zaprawiony więc tu nawet nie ma się co martwić. Młodsza zdecydowanie gabaryty ma po mnie i dostać dla niej mundurek to była walka. Ona ogólnie nosi ubrania na rok mniej niż ma i wiele z h&m na 36m :D

No nic byle przeżyć pierwszy tydzień. Obym nie ryczała :) bo to większe prawdopodobienstwo ,że ja się rozkleje ,a nie ona.

Kasia spora babka ;)
Kalgor lepiej zrób sobie zakwas z buraków lub kup Floradix. Co ten lekarz wymyślił...

Wy się przeprowadzacie a ja nasza przeprowadzkę organizowałam sama, 2 dni przed gwiazdką bo się remont przedłużył. To była jazda ;)

Mam dzisiaj tak fatalny dzień, jestem zła jak osa na męża. Znowu ciche dni. Chyba 5 lat małżeństwa nic go nie nauczyło... :(

Dziecko też jakby oszalało, wyje od rana bo picie mu się nie podoba i banan nie tak obrany. Na szczęście zasnął.

A jak u Was?

reklama
U nas dziś Marysia w miarę spoko odpukać ale miewa gorsze dni. Za to Zosia bardzo spokojna, a jeszcze jak myślałam, łożysko na przedniej ścianie i dlatego mało ją czuje :(

Do góry