reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha dobry ten tekst, też mojemu wysłałam do przeczytania :p
A u mnie przeprowadzka i już mam dość dopiero część ubrań spakowalam a co dopiero reszta, ale Marcin dzisiaj maluje mieszkanie salon na szaro czerwony a sypialnia na niebieską laguna i kawa z mlekiem :) będzie super

Bubcia robię dokładnie to samo! Od rana się pakuję. Mam już dosyć, co zapakuję jakąś partię ciuchów, muszę odpoczywać.
Jeszcze połowa... Ciuchy prawie już, ale jeszcze kuchnia :/

reklama
Ja tez zaczelam porzadki, ale koniec koncow padlam, bo boli mnie dzis podbrzusze i chyba szyjka, nie podoba mi sie to... wizyta w srode wiec chyba poczekam.

A ja bym chciała znów byc majowa mamą. Ale 2015 ;) tak planowałam drugie, realizacja nam ciut dłużej zajęła. Majowe dziecko to super sprawa, cieplo, bez kombinezonow mozna wyjsc ;) a o zimowym to ja pojecia nie mam ;)

Kalgor bo z tą płcią bywa roznie ;)
Jedni całą ciąże słyszą chłopiec a tu wychodzi dziewczynka ;)
Co do sposobu owszem jest to ponoć na anemię ,ale nie w ciąży. W ciąży surowe zółtko i alkohol to jedne z najgorszych możliwych.

Innabajka pochwal się nam efektem końcowym remontu :)

Joa.Le mam te kolorowanki ,ale nie zauważyłam efektu odstresowania :)

Bubcia501 jak ja nienawidzę przeprowadzek. Właśnie to pakowanie ,a potem rozkładanie.
Niby człowiek myśli ,że ma mało rzeczy ,a tu upss pełno kartonów.

U mnie na tapecie szkoła. Stres okropny bo pierwszy rok córki. Syn już zaprawiony więc tu nawet nie ma się co martwić. Młodsza zdecydowanie gabaryty ma po mnie i dostać dla niej mundurek to była walka. Ona ogólnie nosi ubrania na rok mniej niż ma i wiele z h&m na 36m :D

No nic byle przeżyć pierwszy tydzień. Obym nie ryczała :) bo to większe prawdopodobienstwo ,że ja się rozkleje ,a nie ona.

Kasia spora babka ;)
Kalgor lepiej zrób sobie zakwas z buraków lub kup Floradix. Co ten lekarz wymyślił...

Wy się przeprowadzacie a ja nasza przeprowadzkę organizowałam sama, 2 dni przed gwiazdką bo się remont przedłużył. To była jazda ;)

Mam dzisiaj tak fatalny dzień, jestem zła jak osa na męża. Znowu ciche dni. Chyba 5 lat małżeństwa nic go nie nauczyło... :(

Dziecko też jakby oszalało, wyje od rana bo picie mu się nie podoba i banan nie tak obrany. Na szczęście zasnął.

A jak u Was?

reklama
U nas dziś Marysia w miarę spoko odpukać ale miewa gorsze dni. Za to Zosia bardzo spokojna, a jeszcze jak myślałam, łożysko na przedniej ścianie i dlatego mało ją czuje :(

Do góry