reklama
Iza K 26
Fanka BB :)
Hej mogę się dołączyć? Jeszcze nie jestem pewna do końca czy to będzie początek stycznia 2016 czy końcówka grudnia bo sama nie wiem kiedy to się stało hehe
Iza K 26
właśnie nie jestem dokładnie pewna kiedy była ale obstawiam 29.03. Wiec to by był 5 tydzien teraz;-) no ale zobaczymy jak pójdę do lekarza gdzieś za 2 tygodnie bo mieszkam w UK a tutaj to jest całkiem inaczej. Teścik robiłam domowy choć się w cale nie spodziewałam ciąży a u Ciebie który to tydzień? I jak to było? Zaskoczenie z 2 kreseczek? Czy jakieś objawy wcześniejsze? ;-)
inis
Iza - nie bardzo wiem który tydzień, bo mialam bardzo szybka owu w tym miesiącu. Lekarz mi powie dokładnie, wizytę mam 19.05
Szok był ogromny, chociaż miałam podejrzenia bo czułam się słabo dwa dni przed testem. Ale my się staraliśmy 2 lata wiec byliśmy zaskoczeni że to w ogóle możliwe
Jak się czujesz?
Szok był ogromny, chociaż miałam podejrzenia bo czułam się słabo dwa dni przed testem. Ale my się staraliśmy 2 lata wiec byliśmy zaskoczeni że to w ogóle możliwe
Jak się czujesz?
Iza K 26
To tak jak my 2 lata starań i tez miałam dziwny cykl i wcześniej ovu chyba bo tym cyklu juz byłam taka zła ze wszystko olalam termometr w szufladę testy ovu nie używałam , poszłam do pracy i kupiłam sobie pieska stwierdziłam ze jak nie ma dziecka to choć pieskiem się zajmę i w zeszła niedziele ogromny szok czuje się ok tylko cycuchami mnie bolą i mam mega senność o każdej porze a Ty jakie objawy? I samopoczucie? a mniej więcej to który to tydzień? na który się czujesz?
aktina
Witam
Mogę się dołączyć ? Wg moich obliczeń dziś mam 4 tydzień i 3 dzień pierwszy raz słabe dwie kreski na teście ujrzałam 22 marca potem robiłam co 2-3 dni i każda była mocniejsza od poprzedniej tak się ciesze !!! Mam już 4 letnia córkę tym razem termin to ok 5-6 grudnia
Mogę się dołączyć ? Wg moich obliczeń dziś mam 4 tydzień i 3 dzień pierwszy raz słabe dwie kreski na teście ujrzałam 22 marca potem robiłam co 2-3 dni i każda była mocniejsza od poprzedniej tak się ciesze !!! Mam już 4 letnia córkę tym razem termin to ok 5-6 grudnia
aktina
inis gdzie można dodać te fotki ? Da się je tu wkleić czy gdzieś u siebie na profilu ? Bo pierwszy raz się udzielam na tym portalu Fajnie ze juz powstał wątek styczniowek zawsze to raźniej ja mam wizytę 8 maja. .. pewnie będzie trochę za wcześnie ale to nic chętnie podejrze co się tam dzieje hehe a po dwóch tygodniach pewnie pójdę jeszcze raz nam udało się całkiem szybko.. to był jakby drugi cykl po odstawieniu anty alee w pierwszym się bałam ze będzie za wcześnie i ominęlismy dni płodne z pierwszą córa tez nam tak szybko poszło ale tym razem mam jakoś więcej obaw bo jednak hormony 4 lata mogły trochę zaszkodzić organizmowi.. ale mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku
inis
W końcu mogę na spokojnie pisać
Iza - ja się czuję w sumie normalnie, trochę jakbym miała nadciśnienie. Poza tym czuję się kompletnie zwyczajnie, nawet (.)(.) nie bolą jakoś nadzwyczajnie. U mnie jest to dokładnie 3 tydzień i chyba dwa dni po zapłodnieniu. Muszę zrobić sobie suwaczek chyba, bo ja nie znam się na tych obliczeniach
To widzę, że nie ja jedyna po przejściach staraczkowych. Ale udało się!
aktina - no witaj 4 tydzień i 3 dzień to chyba nie jest termin wg OM? Bo coś za wcześnie, skoro już w marcu miałaś dwie kreski. Gratuluję! Jak masz termin na Grudzień to poszukaj tutaj wątku Grudniówek 2015 bo na pewno są ale oczywiście z nami tutaj też zostań!
Zdjęcie dodaje się klikając na taki obrazek z drzewkiem "insert image". W tym samym panelu co piszesz posta Pochwal się!
Iza - ja się czuję w sumie normalnie, trochę jakbym miała nadciśnienie. Poza tym czuję się kompletnie zwyczajnie, nawet (.)(.) nie bolą jakoś nadzwyczajnie. U mnie jest to dokładnie 3 tydzień i chyba dwa dni po zapłodnieniu. Muszę zrobić sobie suwaczek chyba, bo ja nie znam się na tych obliczeniach
To widzę, że nie ja jedyna po przejściach staraczkowych. Ale udało się!
aktina - no witaj 4 tydzień i 3 dzień to chyba nie jest termin wg OM? Bo coś za wcześnie, skoro już w marcu miałaś dwie kreski. Gratuluję! Jak masz termin na Grudzień to poszukaj tutaj wątku Grudniówek 2015 bo na pewno są ale oczywiście z nami tutaj też zostań!
Zdjęcie dodaje się klikając na taki obrazek z drzewkiem "insert image". W tym samym panelu co piszesz posta Pochwal się!
reklama
Iza K 26
Załączniki