reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt:-D:-D. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek:szok:, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki:-D Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam:-D:-D:-D;-)

reklama
Ja na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt:-D:-D. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek:szok:, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki:-D Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam:-D:-D:-D;-)
moje gratulacje:-):-)ja też czytam horoskopy:tak:

My dawałyśmy linka do swoich profili:-)
A buźki są jak na dole nadusisz zaawansowana edycja:-D:-D
Nina zdrówka. Ja tez tak latałam, ale jak zawsze na wiosnę biorę "immuno up" i jest ok.
Maleństwo tylko nam nie zmalej całkowicie;-):-D
Dzięki dziewczyny, dam znać na 100%.
A zapomniała bym, mój kochany mąż zamówił mi bieliznę z Miriale. Bardzo mu się spodobała, ciekawe jak to wygląda na zywo. U niego w pracy zamawiają i wszyscy zamówili żoną :) . Macie linka
Miriale International

Jagna mam ten sam komplet, bo tez czasami zamawiam. Zreszta jak nie odmowisz to sami przysylaja. Calkiem dobrze sie nosi i pierze. Ani polecam, ani nie odradzam.
Fajnie ze przyznali wam kredyt. Wkrotce bedziecie na swoim. Czytalam co pisala Pawimi o tej "grodce" i ma racje bo Thomas tez mial cos takiego i to byl tylko powiekszony wezel chlonny.

My rowniez witamy nowa mamusie!

A gdzie wszystkie:baffled: są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie:-D:-D:-D:-D hi hi może coś ciekawego oglądacie:confused: tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki :tak:

życzę Wam miłego wieczorku:-) ;-)

Witam Paulinek również.:-)

Paulinek, mam nadzieję że to tylko węzeł.
Dzięki Kochane. Właścicielami będziemy od wtorku, a od 15 będziemy mieli klucze. Nie moge się doczekać:-D:-D

A gdzie wszystkie:baffled: są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie:-D:-D:-D:-D hi hi może coś ciekawego oglądacie:confused: tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki :tak:

życzę Wam miłego wieczorku:-) ;-)

Witam Paulinek również.:-)
Nie tylko Ty mon stop na kompie :) Mi się dziwą , ze mam czas na zabawę i komputer a i w domu ogarnięte :)
Maleństwo gratuluję :)

reklama
Do góry