reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Kochane:-D
Moje dziecię, zdejmuje ostatnio nalane pampki i każe się przewinąć:szok: Na nocnik jak nic się nadaje, tylko czemu go się tak boi???
Dzisiaj do banku jedziemy;-):-)

Moja myszka tylko 3 razy na dzień siada jak próbuję bez pampersa to za 4 razem posika się:cool:, na bilansie rozmawiałam z pediatrą powiedziała ze ma czas sama w końcu zacznie inne wcześniej a inne pózniej nie boi się jak widać nocnika ale do łazienki nie chce wchodzić czekaj jeszcze troszkę i napiszemy razem ze w końcu zero pieluch:-):-):-) gdyby to była inna pora to latała by bez i szybciej by się nauczyła a tak czują wygodę:-D ,moja teraz buszuje u Matiego w pokoju ma radość że brata nie ma to może sobie pozwalać .Nie mam pomysłu na obiad ?:szok:

powodzenia w banku:-)

reklama
Ja mam zupę pieczarkową:-D
Obiecałam zdjęcie kolanka niuni i nie wstawię, bo nie umiem:baffled:
Inaczej wstawię
12590329210.jpg

byliśmy dzisiaj na bilansie mały mierzy 88 cm i wazy 12 kg ale w ciuchach:tak:
wszystko ok.

mój łobuz też nie chce na nocnik kiedyś to był okropny wrzask jak go sadzałam ale od wczoraj ładnie siada bo powiedziałam mu, ze jak zrobi siusiu to kaczka z nocnika będzie grać no i dostanie nagrodę!!! wyciąga sam nocnik rozbiera się ja mu trochę pomagam i siada czekamy aż kaka gra no i 2 razy zrobił dziaisj:tak: dostał cukierka i był :-):-):-)

jagna powodzenia w banku ja tez załatwiam kredyt siostrze jestem jej pełnomocnikiem bo ona w Irlandii siedzi a dom tutaj kupują no i jeżdzę co chwile do pośrednika i papiery składam tłumaczę itd na same tłumaczenia ich dokumentów stracili już 1700 zł:szok::szok::szok: już mam powoli dosyć no ale jak sie zobowiązałam to muszę!!!

jagna a to na kolanku Celinki to jest jakieś znamię???

monik ja na obiad robiłam karkówkę w tym woreczku teraz to reklamują z knorra bardzo dobra jest mięciutka polecam!

Ostatnia edycja:
jagna - to kolanko okropnie wyglada....nie wiem ze jeszcze sie nie nauczylas ze kardiolog nie jest lekarzem od zmian skornym bez wzgledu na to czy jest najblizszym przyjacielem wlasnej matki czy kochankiem siostry....wiem ze jestes zajeta kredytem, podekscytowana mieszkaniem - nota bene moje gorace gratulacje, ciesze sie ze w koncu wam sie udalo w tej kwestii ale powinnas wziasc dziecko do specjalisty z prawdziwego zdarzenia nie wiem...do Wroclawia? a nie leczyla dziecko u kardiologa czy pumonologa. No ale zrobisz jak zechcesz oczywiscie...
Pozdrawiam styczniowe mamusie ;-) u nas wiosna....malymi kroczkami ale jest juz tuz tuz :-D

Ja mam zupę pieczarkową:-D
Obiecałam zdjęcie kolanka niuni i nie wstawię, bo nie umiem:baffled:
Inaczej wstawię
12590329210.jpg
jagna25-nie wygląda to najlepiej ?:szok: dawno nie robiłam zupy pieczarkowej zrobie sobie na wtorek zjadłam u Matiego w szkole makaron z serem takie sobie nie dobra mama niechciało sie gotowac :baffled:
wszystko ok.

mój łobuz też nie chce na nocnik kiedyś to był okropny wrzask jak go sadzałam ale od wczoraj ładnie siada bo powiedziałam mu, ze jak zrobi siusiu to kaczka z nocnika będzie grać no i dostanie nagrodę!!! wyciąga sam nocnik rozbiera się ja mu trochę pomagam i siada czekamy aż kaka gra no i 2 razy zrobił dziaisj:tak: dostał cukierka i był :-):-):-)

jagna powodzenia w banku ja tez załatwiam kredyt siostrze jestem jej pełnomocnikiem bo ona w Irlandii siedzi a dom tutaj kupują no i jeżdzę co chwile do pośrednika i papiery składam tłumaczę itd na same tłumaczenia ich dokumentów stracili już 1700 zł:szok::szok::szok: już mam powoli dosyć no ale jak sie zobowiązałam to muszę!!!

monik ja na obiad robiłam karkówkę w tym woreczku teraz to reklamują z knorra bardzo dobra jest mięciutka polecam!
tego jeszcze nie próbowałam zawsze to kurczaczki z woreczka muszę spróbowac :-):-)dzięki

wszystko ok.

My wybraliśmy odpłatnego pośrednika i zero latania, nawet dziaisj z nami był w banku i każdy punkt umowy nam tłumaczył na nasze;-):-D
A na kolanku to jest zmiana.
jagna - to kolanko okropnie wyglada....nie wiem ze jeszcze sie nie nauczylas ze kardiolog nie jest lekarzem od zmian skornym bez wzgledu na to czy jest najblizszym przyjacielem wlasnej matki czy kochankiem siostry....wiem ze jestes zajeta kredytem, podekscytowana mieszkaniem - nota bene moje gorace gratulacje, ciesze sie ze w koncu wam sie udalo w tej kwestii ale powinnas wziasc dziecko do specjalisty z prawdziwego zdarzenia nie wiem...do Wroclawia? a nie leczyla dziecko u kardiologa czy pumonologa. No ale zrobisz jak zechcesz oczywiscie...
Pozdrawiam styczniowe mamusie ;-) u nas wiosna....malymi kroczkami ale jest juz tuz tuz :-D
Pawimi dermatolog zwaliła to na gluten i powiedział że nic z tym nie zrobi, dala maść i co zeszło po maści, odstawiłam maść bo ile można smarować to od nowa się zrobiło. Odstawiłam wszystkie płyny do kąpieli, mleczka do ciała i inne kosmetyki. Do Wrocławia jedziemy do szpitala to tam się zajmą tym.
Zazdroszczę wiosny, u nas biało:wściekła/y:

Hej Dziewczyki.Ja dziś byłam na rehabilitacji i jak szłam to się pośliznęłam i wyłożyłam jak długa.Teraz to mni dopiero kręgosłup boli...A jak szłam to padał śnieg jak wracałam to myślałam że nie dojdę zaspy wszędzie nie wiadomo gdzie chodniki no masakra...A po południu wyszliśmy z Kubą na sanki i wzięliśmy jeszcze naszą jamniczkę i po jeździe n sankach Kuba zwiedzał okolicę.Mąż robił kulki ze śniegu i rzucał a pies ganiał za nimi jak wariat.A Kuba zaczął się tak śmiać że miałam wrażenie że się za chwilę przewróci.No dsłownie aż piał z radości :-):-):-):-):-)

To kolanko okropne.....to liszaje alergiczne- dopoki nie odstawisz alergenu to to nie zniknie.
Ja bym samrowala mascia bo bedzie jeszcze gorzej................skoro nei zamierzasz odstawic glutenu
A jak bylam w poradni metabolicznej z Olisiem to pytalam pani profesor.........powinno sie jak najszybciej odsatwic alergen-tutaj gluten....sieje z kazdym dniem spustoszenie w organizmie..a w badaniu i tak wyjdzie bo alergeny utrzymuja sie 6-8 tygodni i kosmki w jelitach sa juz dawno zniszczone................i dzieci z alergia na gluten badz celiakia maja tez czesto nietolerancje nabialu i laktozy

To kolanko okropne.....to liszaje alergiczne- dopoki nie odstawisz alergenu to to nie zniknie.
Ja bym samrowala mascia bo bedzie jeszcze gorzej................skoro nei zamierzasz odstawic glutenu
A jak bylam w poradni metabolicznej z Olisiem to pytalam pani profesor.........powinno sie jak najszybciej odsatwic alergen-tutaj gluten....sieje z kazdym dniem spustoszenie w organizmie..a w badaniu i tak wyjdzie bo alergeny utrzymuja sie 6-8 tygodni i kosmki w jelitach sa juz dawno zniszczone................i dzieci z alergia na gluten badz celiakia maja tez czesto nietolerancje nabialu i laktozy
...i dlatego mamy grudke na szyi, czyli powiekszony wezel chlonny, organizm broni sie i buntuje jak moze...

reklama
jagnaja tez nie wiedziałabym co robić z tym kolankiem, brzydko wygląda ale nic sie nie martw pojedziecie do szpitala to specjalista sobie z tym poradzi:tak:

a co do kredytu to moja siora tez ma wszystko załatwiane przez biuro kredytowe ale ja musze papiery tłumaczyć z angielskiego no i wszystko zawieżć tej babce bo ona ma to biuro w innym nieście no i kreyt w banku w Poznaniu będzie.

Do góry