reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Hej ja wiem że może Was już nudzę ale...Kolejny tydzień i znów mnie mniej tym razem o 0,7 kg Jeszcze z 10 i idę wymieniać całą garderobę
Jak dla mnie to nie przunudzasz. Ja cie podziwiam ze ci to tak ladnie idzie:-) Sama chcialabym jakies 4-5 kg zrzucic i nijak nie moge.Za to mam dobra wymowke, to przez pigulki Najgorsze ze pod koniec marca jedziemy na wakacje. Trzymam kciuki!
Monik to jesteśmy podobne
Lecę robić obiadek, bo mąż wpada a ja wypadam na babskie zakupy. Ostatnio moje życie toważyskie kwitnie jak nigdy U mnie na obiadek frytki i udka
to zabierz mnie ze sobą :-):-)ja tu nie mam z kim jak coś to chodzę z dziećmi wszędzie ,chyba że jestem w Katowicach to idę z siostrą gdzieś do klubu ale to dawne dzieje ona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych
Chętnie, tylko musisz przyjechać do Lubina. Z Gliwic masz góra jakieś 200km Całe szczęście moja zostaje z tatą, bo koleżanka musi swoją zabrać, nie wiem jak byśmy sobie z 2 poradziły, jej jescze wózkowa, a moja już nie, nawet spacerówkę sprzedałamto zabierz mnie ze sobą :-):-)ja tu nie mam z kim jak coś to chodzę z dziećmi wszędzie ,chyba że jestem w Katowicach to idę z siostrą gdzieś do klubu ale to dawne dzieje ona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych
:-)jagna25-co roku około Maja, Lipca i Września jadę przez Częstochowę,Piotrków trybunalski,Łódz,Włocławek, Toruń,Tczew Gdańsk szkoda że nie po drodze bardziej w prawo jesteś to bym zatrzymała się na szybką kawę:-):-) ,ale może kiedyś zrobię taki wypad i na 2 godziny na klachy;-).
Unas cieplutko aż miło
Zaraz zmykam po syna do szkoły ale już od poniedziałku busikiem będzie wracał do domu :-)
zrobimy zadanko:-) i biorę się za garderobę wkońcui tak od 2 dni się zabieram
Unas cieplutko aż miło
Zaraz zmykam po syna do szkoły ale już od poniedziałku busikiem będzie wracał do domu :-)
zrobimy zadanko:-) i biorę się za garderobę wkońcui tak od 2 dni się zabieram
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Hej laseczki.
Jagna gratulacje.Teraz możesz zabierać się za urządzanie Waszego gniazdka.:-):-)
Monik ja też mam w planach porządki z garderobą ale jakoś weny brak. Muszę przejrzeć ciuchy młodego i na Allegro powystawiać tylko ciężko mi się za to zabrać.
Maleństwo gratuluję postępów w odchudzaniu.Oby tak dalej.:-):-)
U nas nic nowego młody rozrabia na całego.Zmykam jakiś obiadek zrobić bo zaraz wstanie i będzie wołał am.
Jagna gratulacje.Teraz możesz zabierać się za urządzanie Waszego gniazdka.:-):-)
Monik ja też mam w planach porządki z garderobą ale jakoś weny brak. Muszę przejrzeć ciuchy młodego i na Allegro powystawiać tylko ciężko mi się za to zabrać.
Maleństwo gratuluję postępów w odchudzaniu.Oby tak dalej.:-):-)
U nas nic nowego młody rozrabia na całego.Zmykam jakiś obiadek zrobić bo zaraz wstanie i będzie wołał am.
nina2201
mama Oliviera
jagna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:-)super, ze będziecie na swoim kolejna mamusia ma nowe mieszkanko!
maleństwo a tobie gratuluję tego spadku wagi !!!!
paulinek ja tez bym chciała schudnąć tak kilogram i co nie mogę bo podjadam wieczorami
monik widziałam na nk twoja galerię super masz dzieciaki
U nas słoneczko swieci ale zimno jest lekki mrozik, a ja mam dzisiaj zły dzień, tzn nerwy okropne na mężu się wyzyłam ohhhhhhhhhh ale zołza ze mnie:-):-)
maleństwo a tobie gratuluję tego spadku wagi !!!!
paulinek ja tez bym chciała schudnąć tak kilogram i co nie mogę bo podjadam wieczorami
monik widziałam na nk twoja galerię super masz dzieciaki
U nas słoneczko swieci ale zimno jest lekki mrozik, a ja mam dzisiaj zły dzień, tzn nerwy okropne na mężu się wyzyłam ohhhhhhhhhh ale zołza ze mnie:-):-)
pam200-moja wena z minuty na minutę maleje więc mam kawę do pomocy:-) dzieci maja ubrania w swoich pokojach a my z m obok sypialni garderobę ale co wyjazdy to kogiel mogiel tam i potem wszystkiego szukam życzmy sobie na wzajem żeby wena nie uciekła :-):-):-):-).pozdrawiam :-)
nina2201-dziękuję:-):-) ja wejdę wieczorkiem to sobie po oglądam
nie zołza jak trzeba to trzeba
a tu cos do smiechu:-):-):-) dla Was tak mamy w Gliwicach ok zmykam
nina2201-dziękuję:-):-) ja wejdę wieczorkiem to sobie po oglądam
nie zołza jak trzeba to trzeba
a tu cos do smiechu:-):-):-) dla Was tak mamy w Gliwicach ok zmykam
Ostatnia edycja:
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Dziewczyny dzięki za gratulacje i wsparcie to w sumie już 14 kilo Powiem Wam że jeszcze bardziej mnie to buduje i motywuje do dalszej pracy nad sobą
reklama