reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Monik to jesteśmy podobne:)
Lecę robić obiadek, bo mąż wpada a ja wypadam na babskie zakupy. Ostatnio moje życie toważyskie kwitnie jak nigdy:) U mnie na obiadek frytki i udka

reklama
Hej ja wiem że może Was już nudzę ale...Kolejny tydzień i znów mnie mniej tym razem o 0,7 kg :) Jeszcze z 10 i idę wymieniać całą garderobę :D

Jak dla mnie to nie przunudzasz. Ja cie podziwiam ze ci to tak ladnie idzie:-) Sama chcialabym jakies 4-5 kg zrzucic i nijak nie moge.Za to mam dobra wymowke, to przez pigulki:-D Najgorsze ze pod koniec marca jedziemy na wakacje. Trzymam kciuki!

Monik to jesteśmy podobne:)
Lecę robić obiadek, bo mąż wpada a ja wypadam na babskie zakupy. Ostatnio moje życie toważyskie kwitnie jak nigdy:) U mnie na obiadek frytki i udka

to zabierz mnie ze sobą :-):-)ja tu nie mam z kim jak coś to chodzę z dziećmi wszędzie ,chyba że jestem w Katowicach to idę z siostrą gdzieś do klubu ale to dawne dzieje :-Dona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych :rofl2:

to zabierz mnie ze sobą :-):-)ja tu nie mam z kim jak coś to chodzę z dziećmi wszędzie ,chyba że jestem w Katowicach to idę z siostrą gdzieś do klubu ale to dawne dzieje :-Dona ma córkę o 4 miesiące młodszą od mojej a w Gliwicach nie mam tak znajomych :rofl2:
Chętnie, tylko musisz przyjechać do Lubina. Z Gliwic masz góra jakieś 200km :)Całe szczęście moja zostaje z tatą, bo koleżanka musi swoją zabrać, nie wiem jak byśmy sobie z 2 poradziły, jej jescze wózkowa, a moja już nie, nawet spacerówkę sprzedałam :)

:-)jagna25-co roku około Maja, Lipca i Września jadę przez Częstochowę,Piotrków trybunalski,Łódz,Włocławek, Toruń,Tczew Gdańsk szkoda:rofl2: że nie po drodze bardziej w prawo jesteś to bym zatrzymała się na szybką kawę:-):-) ,ale może kiedyś zrobię taki wypad i na 2 godziny na klachy;-):-D.

Unas cieplutko aż miło
Zaraz zmykam po syna do szkoły ale już od poniedziałku busikiem będzie wracał do domu :-)
zrobimy zadanko:-) i biorę się za garderobę wkońcu:baffled:i tak od 2 dni się zabieram

Hej laseczki.
Jagna gratulacje.Teraz możesz zabierać się za urządzanie Waszego gniazdka.:-):-)
Monik ja też mam w planach porządki z garderobą ale jakoś weny brak. Muszę przejrzeć ciuchy młodego i na Allegro powystawiać tylko ciężko mi się za to zabrać.:tak::tak:
Maleństwo gratuluję postępów w odchudzaniu.Oby tak dalej.:-):-)
U nas nic nowego młody rozrabia na całego.Zmykam jakiś obiadek zrobić bo zaraz wstanie i będzie wołał am.:-D:-D

jagna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:-)super, ze będziecie na swoim kolejna mamusia ma nowe mieszkanko!

maleństwo a tobie gratuluję tego spadku wagi !!!!

paulinek ja tez bym chciała schudnąć tak kilogram i co nie mogę bo podjadam wieczorami:-D

monik widziałam na nk twoja galerię super masz dzieciaki :tak:

U nas słoneczko swieci ale zimno jest lekki mrozik, a ja mam dzisiaj zły dzień, tzn nerwy okropne na mężu się wyzyłam ohhhhhhhhhh ale zołza ze mnie:-):-):-D:-D

pam200-moja wena z minuty na minutę maleje więc mam kawę do pomocy:-) dzieci maja ubrania w swoich pokojach a my z m obok sypialni garderobę ale co wyjazdy to kogiel mogiel tam:szok: i potem wszystkiego szukam życzmy sobie na wzajem żeby wena nie uciekła :-):-):-):-).pozdrawiam :-)

nina2201-dziękuję:-):-) ja wejdę wieczorkiem to sobie po oglądam:tak:

nie zołza jak trzeba to trzeba :tak:

img0483v.jpg

a tu cos do smiechu:-):-):-) dla Was tak mamy w Gliwicach :-D:-D:-D:-D:-Dok zmykam

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Kochane:-D
Moje dziecię, zdejmuje ostatnio nalane pampki i każe się przewinąć:szok: Na nocnik jak nic się nadaje, tylko czemu go się tak boi???
Dzisiaj do banku jedziemy;-):-)

Do góry