Ja na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam;-)
reklama
moje gratulacje:-):-)ja też czytam horoskopyJa na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam;-)
Ja raczej nie czytam, ale tak jakoś mnie podkusiłomoje gratulacje:-):-)ja też czytam horoskopy
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Jagna super!!!Moje gratulajce!Wiedziałam że dostaniecie!
Paulinek
Styczniowe mamy'08
My dawałyśmy linka do swoich profili:-)
A buźki są jak na dole nadusisz zaawansowana edycja
Nina zdrówka. Ja tez tak latałam, ale jak zawsze na wiosnę biorę "immuno up" i jest ok.
Maleństwo tylko nam nie zmalej całkowicie;-)
Dzięki dziewczyny, dam znać na 100%.
A zapomniała bym, mój kochany mąż zamówił mi bieliznę z Miriale. Bardzo mu się spodobała, ciekawe jak to wygląda na zywo. U niego w pracy zamawiają i wszyscy zamówili żoną . Macie linka
Miriale International
Jagna mam ten sam komplet, bo tez czasami zamawiam. Zreszta jak nie odmowisz to sami przysylaja. Calkiem dobrze sie nosi i pierze. Ani polecam, ani nie odradzam.
Fajnie ze przyznali wam kredyt. Wkrotce bedziecie na swoim. Czytalam co pisala Pawimi o tej "grodce" i ma racje bo Thomas tez mial cos takiego i to byl tylko powiekszony wezel chlonny.
My rowniez witamy nowa mamusie!
A gdzie wszystkie są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie hi hi może coś ciekawego oglądacie tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki
życzę Wam miłego wieczorku:-) ;-)
Witam Paulinek również.:-)
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Hej ja wiem że może Was już nudzę ale...Kolejny tydzień i znów mnie mniej tym razem o 0,7 kg Jeszcze z 10 i idę wymieniać całą garderobę
Nie tylko Ty mon stop na kompie Mi się dziwą , ze mam czas na zabawę i komputer a i w domu ogarnięteA gdzie wszystkie są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie hi hi może coś ciekawego oglądacie tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki
Maleństwo gratuluję
reklama
Hej ja wiem że może Was już nudzę ale...Kolejny tydzień i znów mnie mniej tym razem o 0,7 kg Jeszcze z 10 i idę wymieniać całą garderobę
Ja też gratuluję:-):-):-) i z miłą chęciom zabrałabym dla mnie tak z 8
-jagna25-to mamy podobnie