reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no zmiany zmiany, w najblizszych dniach moga sie zmieniac kolory i inne rzeczy bo dziewczyny caly czas pracuja nad forum.
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Hej.No ja właśnie dziś się zdziwiłam wchodzę na forum patrzę i zastanawiam się czy na dobrą stronę weszłam Ale mi się podoba tylko muszę się przyzwyczaić.
Witam :-)co tu tak pusto ,ja wróciłam do obowiązków- syn w szkole koniec ferii Mała chodzi i szuka Matusia dzisiaj zaliczyłyśmy dentystkę pani myślała że Lala ma 3 latka to prawda duża dziewczynka słoneczko grzeczna i świetnie pokazywała ząbki niestety 2 do leczenia (za mało ma szkliwa ochronnego) a tak myje ząbki za dwa tygodnie zaczynamy dzisiaj musiała się troszkę przyzwyczaić ale pani d.świetne ma podejście ,w środę kolejne podejście na bilans mam nadzieje że w końcu będziemy już po( dzwonie z samego rana):-):-) żeby potem nie było już nie rejestrujemy
ZMIANY NA FORUM
jak na razie to mi wychodzi i ciesze się że będzie lepiej tylko proszę mniej studiowania bo znowu się po gubię tutaj -może jutro wkleję zdjęcie Małej mojej żebyście ją poznali :-)
Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-)
ZMIANY NA FORUM
jak na razie to mi wychodzi i ciesze się że będzie lepiej tylko proszę mniej studiowania bo znowu się po gubię tutaj -może jutro wkleję zdjęcie Małej mojej żebyście ją poznali :-)
Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-)
Witam a u nas same osatnio niespodzianki szkoda gadać.Amelka grzeczna i zdrowa,ja ostatnio zdychałam złapałam grypę jelitową i przez 4 dni mnie trzymało .Na szczęście dziewczyny sie nie ZARAZIŁY.
Forum bardzo ładne...
A co do kart czipowych to u nas niema i nic narazie żeby były nie słyszałam.
Forum bardzo ładne...
A co do kart czipowych to u nas niema i nic narazie żeby były nie słyszałam.
U nas też spokojnie. Tylko A.. znalazła jakąś grudkę na szyi Celinki jak jej włoski mył i teraz czeka nas wizyta u pediatry:-baffled: Będzie trzeba iść do chorych dzieci, aż mi się odechciewa:-(, znowu myszka coś złapie.
Nutka pisz jakie niespodzianki, jak już zaczęłaś;-)
Nutka pisz jakie niespodzianki, jak już zaczęłaś;-)
Dziewczyny mam pomysł na nowy wątek .
Nasze słoneczka kochane coraz więcej tworzą, malują, lepią i rysują. Może byśmy to pokazywały na osobnym wątku. Może być zabawnie jak zaczniemy zgadywać co jest namalowane albo ulepione
Co Wy na ten pomysł???
Nasze słoneczka kochane coraz więcej tworzą, malują, lepią i rysują. Może byśmy to pokazywały na osobnym wątku. Może być zabawnie jak zaczniemy zgadywać co jest namalowane albo ulepione
Co Wy na ten pomysł???
Jagna jak dla mnie bomba ja sie zgadzam fajny pomysł.A co do niespodzianek to one są negatywne sprawy rodzinne i niema sie czym chwalić.Amelka spi a ja brykam po Wiktorie bo ma do niej przyjść koleżanka po przedszkolu a mama o 16 po nią przyjedzie.
Dziś gołąbki zrobiłam na obiadek.
Dziś gołąbki zrobiłam na obiadek.
Oj to nie zazdroszczę, takich niespodzianek:-(
Podziel sie gołąbkami;-) Ja je uwielbiam, tylko za rzadko robimy, bo jak już mam zrobić to musze 3 gary zrobić
D2WSEWSDED - od Celinki dla Cioć, pozdrowienia
Ja zaraz zeżrę wszystkie paznokcie, a co będzie do 15. Czekamy na odpowiedź z banku, o kredyt, masakra mój mąż olewa, a ja się denerwuje jak nie wiem. Po prostu mi zależy na czasie, bym chciała wszystko załatwić jeszcze przed Świętami.
Właśnie sobie uświadomiłam, że to 3 święta naszych pociech Szykujecie coś specjalnego dla nich. Ja już w zeszłym roku dałam niuni jej koszyk do święconki, w tym roku tez jej coś nowego wymyślę tylko muszę pomyśleć;-)
Podziel sie gołąbkami;-) Ja je uwielbiam, tylko za rzadko robimy, bo jak już mam zrobić to musze 3 gary zrobić
D2WSEWSDED - od Celinki dla Cioć, pozdrowienia
Ja zaraz zeżrę wszystkie paznokcie, a co będzie do 15. Czekamy na odpowiedź z banku, o kredyt, masakra mój mąż olewa, a ja się denerwuje jak nie wiem. Po prostu mi zależy na czasie, bym chciała wszystko załatwić jeszcze przed Świętami.
Właśnie sobie uświadomiłam, że to 3 święta naszych pociech Szykujecie coś specjalnego dla nich. Ja już w zeszłym roku dałam niuni jej koszyk do święconki, w tym roku tez jej coś nowego wymyślę tylko muszę pomyśleć;-)
reklama
nina2201
mama Oliviera
Hej dziewuszki
Kurcze katar złapałam bo bez szalika latałam jak sie cieplej zrobiło porozpinana no i juz mam na szczęście mały zdrowy odpukać!
w piątek w końcu na bilans idziemy zapomnięli o nas w przychodni:-)
jagna trzymam kciuki żeby wam sie z kredytem udało daj znać jak już coś będziesz wiedziała
a z nowym wątkiem dobry pomysł!
na świeta nic dla małego nie robimy koszyk swój ma juz z zeszłego roku do świeconki pojedzie ze swoim i chyba tyle .
nutka ja też gołąbki uwielbiam mniam mniam pycha
a dzisiaj na obiad mam zupkę jarzynową!
monik wklejaj zdjęcia małej żebyśmy ją mogły poznać chyba że masz konto na nk???
Kurcze katar złapałam bo bez szalika latałam jak sie cieplej zrobiło porozpinana no i juz mam na szczęście mały zdrowy odpukać!
w piątek w końcu na bilans idziemy zapomnięli o nas w przychodni:-)
jagna trzymam kciuki żeby wam sie z kredytem udało daj znać jak już coś będziesz wiedziała
a z nowym wątkiem dobry pomysł!
na świeta nic dla małego nie robimy koszyk swój ma juz z zeszłego roku do świeconki pojedzie ze swoim i chyba tyle .
nutka ja też gołąbki uwielbiam mniam mniam pycha
a dzisiaj na obiad mam zupkę jarzynową!
monik wklejaj zdjęcia małej żebyśmy ją mogły poznać chyba że masz konto na nk???