reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam :-)co tu tak pusto ,ja wróciłam do obowiązków:baffled:- syn w szkole koniec ferii Mała chodzi i szuka Matusia :-Ddzisiaj zaliczyłyśmy dentystkę pani myślała że Lala ma 3 latka :szok:to prawda duża dziewczynka słoneczko grzeczna i świetnie pokazywała ząbki niestety 2 do leczenia :rofl2:(za mało ma szkliwa ochronnego) a tak myje ząbki za dwa tygodnie zaczynamy dzisiaj musiała się troszkę przyzwyczaić ale pani d.świetne ma podejście ,w środę kolejne podejście na bilans mam nadzieje że w końcu będziemy już po( dzwonie z samego rana):-):-) żeby potem nie było już nie rejestrujemy :wściekła/y:

ZMIANY NA FORUM
jak na razie to mi wychodzi i ciesze się że będzie lepiej :-D:-D tylko proszę mniej studiowania bo znowu się po gubię tutaj :szok::szok:-może jutro wkleję zdjęcie Małej mojej żebyście ją poznali :-)

Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-)

Witam a u nas same osatnio niespodzianki szkoda gadać.Amelka grzeczna i zdrowa,ja ostatnio zdychałam złapałam grypę jelitową i przez 4 dni mnie trzymało .Na szczęście dziewczyny sie nie ZARAZIŁY.
Forum bardzo ładne...
A co do kart czipowych to u nas niema i nic narazie żeby były nie słyszałam.

U nas też spokojnie. Tylko A.. znalazła jakąś grudkę na szyi Celinki jak jej włoski mył i teraz czeka nas wizyta u pediatry:-:)baffled: Będzie trzeba iść do chorych dzieci, aż mi się odechciewa:-(, znowu myszka coś złapie.
Nutka pisz jakie niespodzianki, jak już zaczęłaś;-):-D

Dziewczyny mam pomysł na nowy wątek ;).
Nasze słoneczka kochane coraz więcej tworzą, malują, lepią i rysują. Może byśmy to pokazywały na osobnym wątku. Może być zabawnie jak zaczniemy zgadywać co jest namalowane albo ulepione :)
Co Wy na ten pomysł???

Jagna jak dla mnie bomba ja sie zgadzam fajny pomysł.A co do niespodzianek to one są negatywne sprawy rodzinne i niema sie czym chwalić.Amelka spi a ja brykam po Wiktorie bo ma do niej przyjść koleżanka po przedszkolu a mama o 16 po nią przyjedzie.
Dziś gołąbki zrobiłam na obiadek.

Oj to nie zazdroszczę, takich niespodzianek:-(
Podziel sie gołąbkami;-) Ja je uwielbiam, tylko za rzadko robimy, bo jak już mam zrobić to musze 3 gary zrobić:wściekła/y:
D2WSEWSDED - od Celinki dla Cioć, pozdrowienia:-D:-D
Ja zaraz zeżrę wszystkie paznokcie, a co będzie do 15. Czekamy na odpowiedź z banku, o kredyt, masakra mój mąż olewa, a ja się denerwuje jak nie wiem. Po prostu mi zależy na czasie, bym chciała wszystko załatwić jeszcze przed Świętami.
Właśnie sobie uświadomiłam, że to 3 święta naszych pociech:-D Szykujecie coś specjalnego dla nich. Ja już w zeszłym roku dałam niuni jej koszyk do święconki, w tym roku tez jej coś nowego wymyślę tylko muszę pomyśleć;-)

reklama
Hej dziewuszki :)
Kurcze katar złapałam bo bez szalika latałam jak sie cieplej zrobiło porozpinana no i juz mam na szczęście mały zdrowy odpukać!
w piątek w końcu na bilans idziemy zapomnięli o nas w przychodni:-)

jagna trzymam kciuki żeby wam sie z kredytem udało daj znać jak już coś będziesz wiedziała:tak:
a z nowym wątkiem dobry pomysł!
na świeta nic dla małego nie robimy koszyk swój ma juz z zeszłego roku do świeconki pojedzie ze swoim i chyba tyle .

nutka ja też gołąbki uwielbiam mniam mniam pycha
a dzisiaj na obiad mam zupkę jarzynową!

monik wklejaj zdjęcia małej żebyśmy ją mogły poznać chyba że masz konto na nk???

Do góry