reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt:-D:-D. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek:szok:, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki:-D Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam:-D:-D:-D;-)

reklama
Ja na chwilkę, obiecałam że dam znać o kredycie, mamy kredyt:-D:-D. Jestem w szoku, bo składaliśmy wnioski do 3 banków w piątek:szok:, za pośrednictwem biura kredytowego. Szybcy są chłopaki:-D Wszystkie 3 banki nam dadzą, tylko teraz musimy wybrać najlepszą ofertę, to co najgorsze. A miałam w horoskopie dzisiaj wielką niespodziankę i ją mam:-D:-D:-D;-)
moje gratulacje:-):-)ja też czytam horoskopy:tak:

My dawałyśmy linka do swoich profili:-)
A buźki są jak na dole nadusisz zaawansowana edycja:-D:-D
Nina zdrówka. Ja tez tak latałam, ale jak zawsze na wiosnę biorę "immuno up" i jest ok.
Maleństwo tylko nam nie zmalej całkowicie;-):-D
Dzięki dziewczyny, dam znać na 100%.
A zapomniała bym, mój kochany mąż zamówił mi bieliznę z Miriale. Bardzo mu się spodobała, ciekawe jak to wygląda na zywo. U niego w pracy zamawiają i wszyscy zamówili żoną :) . Macie linka
Miriale International

Jagna mam ten sam komplet, bo tez czasami zamawiam. Zreszta jak nie odmowisz to sami przysylaja. Calkiem dobrze sie nosi i pierze. Ani polecam, ani nie odradzam.
Fajnie ze przyznali wam kredyt. Wkrotce bedziecie na swoim. Czytalam co pisala Pawimi o tej "grodce" i ma racje bo Thomas tez mial cos takiego i to byl tylko powiekszony wezel chlonny.

My rowniez witamy nowa mamusie!

A gdzie wszystkie:baffled: są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie:-D:-D:-D:-D hi hi może coś ciekawego oglądacie:confused: tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki :tak:

życzę Wam miłego wieczorku:-) ;-)

Witam Paulinek również.:-)

Paulinek, mam nadzieję że to tylko węzeł.
Dzięki Kochane. Właścicielami będziemy od wtorku, a od 15 będziemy mieli klucze. Nie moge się doczekać:-D:-D

A gdzie wszystkie:baffled: są chyba tylko ja tu siedzę wiecznie:-D:-D:-D:-D hi hi może coś ciekawego oglądacie:confused: tak często na kompie że ostatnio coś mi wyszło na poczcie i teraz kelner przynosi mi na tacy koperty z wiadomościami:-):-) jeszcze troszkę i geniusz z informatyki :tak:

życzę Wam miłego wieczorku:-) ;-)

Witam Paulinek również.:-)
Nie tylko Ty mon stop na kompie :) Mi się dziwą , ze mam czas na zabawę i komputer a i w domu ogarnięte :)
Maleństwo gratuluję :)

reklama
Do góry