reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej Kobitki.Ja sobie rano latam na rehabilitację a mąż teraz ma na 2 zmianę i z Kubą siedzi.Dziś jak przyszlam to się za głowę złapałam!Normalnie bałagan wszędzie.Kuba wywalił wszystkie zabawki ze swojego pudła porozwalał po całym pokoju a potem sam wszedł w to pudło i nie chciał z niego wyjść.
Jagna trzymam kciuki za kredyt.
Nina dużo zdrówka życzę i szybkiego pozbycia się kataru.U mnie też dziś zupka jarzynowa była :)
Nutka gołąbki mniam mniam.Miałam jeszcze zamrożone dla Kuby i mu rozmrażam właśnie jutro będzie wcinał

A poza tym dziewczyny coraz mnie mniej jeszcze trochę i znów będę laska jak kilka lat temu :) Moją mamę też odchudzam i kilka koleżanek :)

reklama
Hej dziewuszki :)
Kurcze katar złapałam bo bez szalika latałam jak sie cieplej zrobiło porozpinana no i juz mam na szczęście mały zdrowy odpukać!
w piątek w końcu na bilans idziemy zapomnięli o nas w przychodni:-)

jagna trzymam kciuki żeby wam sie z kredytem udało daj znać jak już coś będziesz wiedziała:tak:
a z nowym wątkiem dobry pomysł!
na świeta nic dla małego nie robimy koszyk swój ma juz z zeszłego roku do świeconki pojedzie ze swoim i chyba tyle .

nutka ja też gołąbki uwielbiam mniam mniam pycha
a dzisiaj na obiad mam zupkę jarzynową!

monik wklejaj zdjęcia małej żebyśmy ją mogły poznać chyba że masz konto na nk???

( Nina)Tak mam nk -jak Wam podać dane (uśmiech )tu brak buziaczków jak chćę z cytowaniem hi hi dlatego wpisałam sama ha ha

Nutka --pyszności !!

Jagna25---trzymam kciuki mocno i super pomysł!!!

( Nina)Tak mam nk -jak Wam podać dane (uśmiech )tu brak buziaczków jak chćę z cytowaniem hi hi dlatego wpisałam sama ha ha

Nutka --pyszności !!

Jagna25---trzymam kciuki mocno i super pomysł!!!

My dawałyśmy linka do swoich profili:-)
A buźki są jak na dole nadusisz zaawansowana edycja:-D:-D
Nina zdrówka. Ja tez tak latałam, ale jak zawsze na wiosnę biorę "immuno up" i jest ok.
Maleństwo tylko nam nie zmalej całkowicie;-):-D
Dzięki dziewczyny, dam znać na 100%.
A zapomniała bym, mój kochany mąż zamówił mi bieliznę z Miriale. Bardzo mu się spodobała, ciekawe jak to wygląda na zywo. U niego w pracy zamawiają i wszyscy zamówili żoną :) . Macie linka
http://www.provea.com/Provea/Provea...ID_TemplateToClub=4329&LangId=pl&SessionFlag=

Ostatnia edycja:
Jagna25- My dawałyśmy linka do swoich profili:biggrin2:
--------------------------------------------------------
dziękuję:-) mam tylko prozbę jak za znaczyć to w profilu i jak zabezpieczyć:rofl2:

Witam. Dawno mnie nie było ale staram się Was podczytywać. :-):-)
NINA zdrówka.JA walczę z bolącym gardłem.Ledwie mówię.Ale taka pora roku raz ciepło raz zimno.Byle do wiosny.:tak::tak:
JAGNA trzymam kciuki za kredyt.Powodzenia.:-):-)
NUTKA gołąbki mniam mniam. Ja też zawsze robię wielki gar bo mój mąż może je jeść przez cały dzień (śniadanie, obiad, kolacja) dopóki się nie skończą.:-D:-D
MONIK witaj na naszym forum bo jeszcze nie miałam okazji się przywitać.:-):-)

Trochę się nie mogę przyzwyczaić do "nowego" forum.Ale myślę że będzie o.k.:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry a raczej moj dobry wieczor :happy:
U nas też spokojnie. Tylko A.. znalazła jakąś grudkę na szyi Celinki jak jej włoski mył i teraz czeka nas wizyta u pediatry:-:)baffled: Będzie trzeba iść do chorych dzieci, aż mi się odechciewa:-(, znowu myszka coś złapie.
dziecko ma prawdopodobnie powiekszone lekko wezly chlonne stad ta grudka jak to nazwalas, organizm nie jest calkowicie zdrowy i broni sie przed dziadostwem jaki w nim siedzi wlasnie w ten sposob. Calkiem normalne u niektorych alergicznych dzieci, zreszta, Celinka jest prawie non-stop chora wiec nic dziwnego.
no zmiany zmiany, w najblizszych dniach moga sie zmieniac kolory i inne rzeczy bo dziewczyny caly czas pracuja nad forum.
chyba chlopak raczej bo to nasz Janek sam wszystko robi i to po nocach bo go juz kikakrotnie nakrylam u siebie poznym popoludniem a u was w srodku nocy:tak: Chlopak ciezko pracuje zeby zadowolic przynajmniej spora wiekszosc bo wszystkich niestety sie nie da....
Agus ominelas chyba wersje testowa tak? Moderatorzy poznali sie z wersja zanim zostala puszczona na forum ;-)

Właśnie sobie uświadomiłam, że to 3 święta naszych pociech:-D Szykujecie coś specjalnego dla nich. Ja już w zeszłym roku dałam niuni jej koszyk do święconki, w tym roku tez jej coś nowego wymyślę tylko muszę pomyśleć;-)
tak szykuje wg. tutejszej mody koszyczek ze smakolykami i innymi drobnostkami, jesli bedzie cieplo jedziemy na pobliska farme szukac jajek;-) na tzw. egg hunting a pozniej na zdjecia portretowe, kreacje juz zakupilam, szczerze to sie ciepla nie moge doczekac zeby chlopakow w koncu wystroic.

Nina - kochana zdrowka zycze:-(

Dzien dobry a raczej moj dobry wieczor :happy:

dziecko ma prawdopodobnie powiekszone lekko wezly chlonne stad ta grudka jak to nazwalas, organizm nie jest calkowicie zdrowy i broni sie przed dziadostwem jaki w nim siedzi wlasnie w ten sposob. Calkiem normalne u niektorych alergicznych dzieci, zreszta, Celinka jest prawie non-stop chora wiec nic dziwnego.

tak szykuje wg. tutejszej mody koszyczek ze smakolykami i innymi drobnostkami, jesli bedzie cieplo jedziemy na pobliska farme szukac jajek;-) na tzw. egg hunting a pozniej na zdjecia portretowe, kreacje juz zakupilam, szczerze to sie ciepla nie moge doczekac zeby chlopakow w koncu wystroic.

Nina - kochana zdrowka zycze:-(
Pawimi od grudnia nie chorowała:-D:-D Całe szczęście, dlatego boje się iść do przychodni, bo może coś złapać:wściekła/y:. Bo przecież muszę iść ze zdrowym dzieckiem do chorych, bo dla zdrowych to tylko na szczepienia i bilanse się chodzi, paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie macie z tą farmą i szukaniem jajek. Też bym na coś takiego poszła:-D
A ja dzisiaj na kurs samoobrony z koleżanką idę. A nasi mężowie umówili się na wspólne pilnowanie dzieci:-D:-D Ciekawe jak sobie poradzą z trójką rozbrykanych maluchów.

reklama
jestem w końcu zaliczony bilans :-):-)ale się ciesze oczywiście rano dzwoniłam żeby potem nie było :no:

Mała waży 14.500 centyli ma 90 bardzo wysoka dziewczynka :szok:skąd ja to znam i znowu problemy ach te nasze społeczeństwo pamiętam jak syn miał 4 latka to wszyscy myśleli że ma 6 musiałam dużo reagować :nerd:bo mu zwracali uwagę oby tego znowu nie przerabiać ,a tak po za tym ok chodzenie na 6 a tyle było problemów .dzień jak na razie zaczął się pozytywnie :-D:-D:-D

Jagna25-super kurs samoobrony ,widziałam bielizne mąż ma gust duże brawa za takiego męża :-)

ZAPRASZAM na kawę kto pije to moja druga;-)

Do góry