reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej Kobitki.Ja sobie rano latam na rehabilitację a mąż teraz ma na 2 zmianę i z Kubą siedzi.Dziś jak przyszlam to się za głowę złapałam!Normalnie bałagan wszędzie.Kuba wywalił wszystkie zabawki ze swojego pudła porozwalał po całym pokoju a potem sam wszedł w to pudło i nie chciał z niego wyjść.
Jagna trzymam kciuki za kredyt.
Nina dużo zdrówka życzę i szybkiego pozbycia się kataru.U mnie też dziś zupka jarzynowa była :)
Nutka gołąbki mniam mniam.Miałam jeszcze zamrożone dla Kuby i mu rozmrażam właśnie jutro będzie wcinał

A poza tym dziewczyny coraz mnie mniej jeszcze trochę i znów będę laska jak kilka lat temu :) Moją mamę też odchudzam i kilka koleżanek :)

reklama
Hej dziewuszki :)
Kurcze katar złapałam bo bez szalika latałam jak sie cieplej zrobiło porozpinana no i juz mam na szczęście mały zdrowy odpukać!
w piątek w końcu na bilans idziemy zapomnięli o nas w przychodni:-)

jagna trzymam kciuki żeby wam sie z kredytem udało daj znać jak już coś będziesz wiedziała:tak:
a z nowym wątkiem dobry pomysł!
na świeta nic dla małego nie robimy koszyk swój ma juz z zeszłego roku do świeconki pojedzie ze swoim i chyba tyle .

nutka ja też gołąbki uwielbiam mniam mniam pycha
a dzisiaj na obiad mam zupkę jarzynową!

monik wklejaj zdjęcia małej żebyśmy ją mogły poznać chyba że masz konto na nk???

( Nina)Tak mam nk -jak Wam podać dane (uśmiech )tu brak buziaczków jak chćę z cytowaniem hi hi dlatego wpisałam sama ha ha

Nutka --pyszności !!

Jagna25---trzymam kciuki mocno i super pomysł!!!

( Nina)Tak mam nk -jak Wam podać dane (uśmiech )tu brak buziaczków jak chćę z cytowaniem hi hi dlatego wpisałam sama ha ha

Nutka --pyszności !!

Jagna25---trzymam kciuki mocno i super pomysł!!!

My dawałyśmy linka do swoich profili:-)
A buźki są jak na dole nadusisz zaawansowana edycja:-D:-D
Nina zdrówka. Ja tez tak latałam, ale jak zawsze na wiosnę biorę "immuno up" i jest ok.
Maleństwo tylko nam nie zmalej całkowicie;-):-D
Dzięki dziewczyny, dam znać na 100%.
A zapomniała bym, mój kochany mąż zamówił mi bieliznę z Miriale. Bardzo mu się spodobała, ciekawe jak to wygląda na zywo. U niego w pracy zamawiają i wszyscy zamówili żoną :) . Macie linka
http://www.provea.com/Provea/Provea...ID_TemplateToClub=4329&LangId=pl&SessionFlag=

Ostatnia edycja:
Jagna25- My dawałyśmy linka do swoich profili:biggrin2:
--------------------------------------------------------
dziękuję:-) mam tylko prozbę jak za znaczyć to w profilu i jak zabezpieczyć:rofl2:

Witam. Dawno mnie nie było ale staram się Was podczytywać. :-):-)
NINA zdrówka.JA walczę z bolącym gardłem.Ledwie mówię.Ale taka pora roku raz ciepło raz zimno.Byle do wiosny.:tak::tak:
JAGNA trzymam kciuki za kredyt.Powodzenia.:-):-)
NUTKA gołąbki mniam mniam. Ja też zawsze robię wielki gar bo mój mąż może je jeść przez cały dzień (śniadanie, obiad, kolacja) dopóki się nie skończą.:-D:-D
MONIK witaj na naszym forum bo jeszcze nie miałam okazji się przywitać.:-):-)

Trochę się nie mogę przyzwyczaić do "nowego" forum.Ale myślę że będzie o.k.:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry a raczej moj dobry wieczor :happy:
U nas też spokojnie. Tylko A.. znalazła jakąś grudkę na szyi Celinki jak jej włoski mył i teraz czeka nas wizyta u pediatry:-:)baffled: Będzie trzeba iść do chorych dzieci, aż mi się odechciewa:-(, znowu myszka coś złapie.
dziecko ma prawdopodobnie powiekszone lekko wezly chlonne stad ta grudka jak to nazwalas, organizm nie jest calkowicie zdrowy i broni sie przed dziadostwem jaki w nim siedzi wlasnie w ten sposob. Calkiem normalne u niektorych alergicznych dzieci, zreszta, Celinka jest prawie non-stop chora wiec nic dziwnego.
no zmiany zmiany, w najblizszych dniach moga sie zmieniac kolory i inne rzeczy bo dziewczyny caly czas pracuja nad forum.
chyba chlopak raczej bo to nasz Janek sam wszystko robi i to po nocach bo go juz kikakrotnie nakrylam u siebie poznym popoludniem a u was w srodku nocy:tak: Chlopak ciezko pracuje zeby zadowolic przynajmniej spora wiekszosc bo wszystkich niestety sie nie da....
Agus ominelas chyba wersje testowa tak? Moderatorzy poznali sie z wersja zanim zostala puszczona na forum ;-)

Właśnie sobie uświadomiłam, że to 3 święta naszych pociech:-D Szykujecie coś specjalnego dla nich. Ja już w zeszłym roku dałam niuni jej koszyk do święconki, w tym roku tez jej coś nowego wymyślę tylko muszę pomyśleć;-)
tak szykuje wg. tutejszej mody koszyczek ze smakolykami i innymi drobnostkami, jesli bedzie cieplo jedziemy na pobliska farme szukac jajek;-) na tzw. egg hunting a pozniej na zdjecia portretowe, kreacje juz zakupilam, szczerze to sie ciepla nie moge doczekac zeby chlopakow w koncu wystroic.

Nina - kochana zdrowka zycze:-(

Dzien dobry a raczej moj dobry wieczor :happy:

dziecko ma prawdopodobnie powiekszone lekko wezly chlonne stad ta grudka jak to nazwalas, organizm nie jest calkowicie zdrowy i broni sie przed dziadostwem jaki w nim siedzi wlasnie w ten sposob. Calkiem normalne u niektorych alergicznych dzieci, zreszta, Celinka jest prawie non-stop chora wiec nic dziwnego.

tak szykuje wg. tutejszej mody koszyczek ze smakolykami i innymi drobnostkami, jesli bedzie cieplo jedziemy na pobliska farme szukac jajek;-) na tzw. egg hunting a pozniej na zdjecia portretowe, kreacje juz zakupilam, szczerze to sie ciepla nie moge doczekac zeby chlopakow w koncu wystroic.

Nina - kochana zdrowka zycze:-(
Pawimi od grudnia nie chorowała:-D:-D Całe szczęście, dlatego boje się iść do przychodni, bo może coś złapać:wściekła/y:. Bo przecież muszę iść ze zdrowym dzieckiem do chorych, bo dla zdrowych to tylko na szczepienia i bilanse się chodzi, paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie macie z tą farmą i szukaniem jajek. Też bym na coś takiego poszła:-D
A ja dzisiaj na kurs samoobrony z koleżanką idę. A nasi mężowie umówili się na wspólne pilnowanie dzieci:-D:-D Ciekawe jak sobie poradzą z trójką rozbrykanych maluchów.

reklama
jestem w końcu zaliczony bilans :-):-)ale się ciesze oczywiście rano dzwoniłam żeby potem nie było :no:

Mała waży 14.500 centyli ma 90 bardzo wysoka dziewczynka :szok:skąd ja to znam i znowu problemy ach te nasze społeczeństwo pamiętam jak syn miał 4 latka to wszyscy myśleli że ma 6 musiałam dużo reagować :nerd:bo mu zwracali uwagę oby tego znowu nie przerabiać ,a tak po za tym ok chodzenie na 6 a tyle było problemów .dzień jak na razie zaczął się pozytywnie :-D:-D:-D

Jagna25-super kurs samoobrony ,widziałam bielizne mąż ma gust duże brawa za takiego męża :-)

ZAPRASZAM na kawę kto pije to moja druga;-)

Do góry