MamaR
Fanka BB :)
Z każdym cyklem tracę nadziejęPoczekaj, będzie i Twoja kolej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z każdym cyklem tracę nadziejęPoczekaj, będzie i Twoja kolej![]()
Może na wiosnę będzie łatwiej, wiesz słoneczko, te sprawyZ każdym cyklem tracę nadziejęJeszcze jakby mąż współpracował to bym ją miała. A aktualnie nie chce naciskać a widzę że on z tego zadowolony więc to chyba ostatni cykl i kończymy starania. Trzeba cieszyć się tym co mam.
Ja w zimie w majtkach chodzę po domu , wiosna nic nie zmieniMoże na wiosnę będzie łatwiej, wiesz słoneczko, te sprawy![]()
Witamina d mu się sama podniesieJa w zimie w majtkach chodzę po domu , wiosna nic nie zmieni![]()
Ale wiosna się wszystkiego BARDZIEJ chceJa w zimie w majtkach chodzę po domu , wiosna nic nie zmieni![]()
Dziś masz betę prawda?Dziewczyny ! Powoli zaczynam wierzyć że może być dobrze . Takiej kreski jeszcze moje oczy nie widziały u mnietrzymajcie mocno kciuki za betę . Wrzucam 2 zdjęcia żeby było porównanie
![]()
tak , robiłam w środę była 26.9 i teraz przyrostDziś masz betę prawda?
Kurcze ja się pogubiłam, jedna już robiłaś? Teraz druga?
właśnie jadęDziś masz betę prawda?
Kurcze ja się pogubiłam, jedna już robiłaś? Teraz druga?