reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Raczej okres ale wiesz póki go nie ma to jest nadzieja 🤣

Przypomniało mi się że jest fajna strona co pokazuje kiedy można się spodziewać pozytywnego testu i mi pisze że jutro dopiero we krwi by mogło coś wyjść.
Ale fajna! Tylko nie mogę ustawić długości miesiączki ale to chyba na nic nie wpływa?

Kiedyś na jakimś forum czytałam "przepis na bliźnięta". To było jakieś 10 lat temu, może więcej. Jakaś laska pisała że łącząc dwa preparaty - jeden z jodem a drugi nie pamiętam z czym jej 3 koleżanki i ona sama zaszła w bliźniaczą ciążę. Totalna bujda na resorach 😅🤣🤣 szukałam tego rok temu ale albo administrator usunął tą bzdurę albo to forum już nie istnieje.

Z tego co pamiętam chodzi o maniok (tapiokę).
Osobiście uwielbiam pudding z tapioki, robię mega często - nigdy nie miałam bliźniąt :)

reklama
Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza

U mnie wiek moich biologicznych dzieci na ten moment to: 2 lata, 10 lat, 14 lat (2023, 2015, 2011)
Ale w domu mamy jeszcze dwójkę - 3 lata i 18 lat (2022, 2007)
Tylko ja jestem rocznik '90 więc uważam, że nie taka stara :D

Do góry