reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Dziewczyny jakbym się jutro wybierała na betę to jest sens robić progesteron? Jak na luteinie jestem?

reklama
Nie, jak już to jutro pójdę. Robiłam przed chwilą drugi test ale po ok 3 godz nie sikania i też widzę ledwo cień. Może mi się tylko wydaje? 🫣 Spróbuję jeszcze jeden wieczorem albo już jutro rano zrobić. Na razie luteinę biorę dalej bo serio nie wiem czy to już to czy mam zwidy 🫣
Czyżby byłoby pierwsze serduszko na naszej liście ? 🥰

Dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Właśnie wracam od lekarza chorób zakaźnych a propos wysokich wyników badań IGM boreliozy. Mam chorobę przebytą bez żadnych przeciwwskazań do starań o dziecko. Wydał zaświadczenie dla ginekologa i dał zielone światło. Teraz oficjalnie 4 cykle starań i mogę wrócić do gina na histeroskopie diagn. i stymulację☺️ bo już myślałam że wieki bd się bujać z tymi wynikami i nie ruszymy do przodu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Właśnie wracam od lekarza chorób zakaźnych a propos wysokich wyników badań IGM boleriozy. Mam chorobę przebytą bez żadnych przeciwwskazań do starań o dziecko. Wydał zaświadczenie dla ginekologa i dał zielone światło. Teraz oficjalnie 4 cykle starań i mogę wrócić do gina na histeroskopie diagn. i stymulację☺️ bo już myślałam że wieki bd się bujać z tymi wynikami i nie ruszymy do przodu
Super wieści ! Długo walczyłaś z ta boleriozą ?

Super wieści ! Długo walczyłaś z ta boleriozą ?
Niepokojący wynik IgM wyszedł podczas badań zleconych od ginekologa na początku października, lekarz rodzinny zlecił miesiąc brania antybiotyku i wczoraj po 6 tyg zrobiłam znowu badanie i wynik wyższy niż poprzedni. Wkurzyłam się i poszłam do lekarza, który powiedział że taki wynik może nawet kilka lat się utrzymywać. Napisał cyt. borelioza przebyta, przetrwałe przeciwciała w klasie igm

Ostatnia edycja:
Niepokojący wynik IgM wyszedł podczas badań zleconych od ginekologa na początku października, lekarz rodzinny zlecił miesiąc brania antybiotyku i wczoraj po 6 tyg zrobiłam znowu badanie i wynik wyższy niż poprzedni. Wkurzyłam się i poszłam do lekarza, który powiedział że taki wynik może nawet kilka lat się utrzymywać
Jak ja miałam bolerioze to jeszcze po roku musiałam zbadać krew i wtedy wyszło że zwalczona. Dziwne że po miesiącu brania antybiotyku wzrosło ale skoro lekarz mówi że jest ok to trzeba mu zaufać 😁

Ja mam jedną...zaprzestanie jedzenia słodyczy i chipsów 🤦🥴 puki co jakoś mi wychodzi no ale dopiero 3.01😂 co to Aku mata?
Chiperki sa bee...Trzymam kciuki za utrzymanie!
Za każdym razem jak.bedziesz chciała zjeść to obejrzyj sobie co w nich jest 😂

Aku to taka mata z kolcami.
Ja mam Pranamat, jak sobie wrzucisz w Google to ci wyskoczy.
Kupiłam w ub roku i tak odczasu do czasu tylko kładę się, a jak już jestem po to czuję się super i mowie sobie ze musze to robic częściej.
Ja nie wiem, ale mi ciągle czasu brakuje na wszystko , doslownie :( teraz mam duże luzy w pracy...ale pewnie znowu zacznie się niedlugo.

reklama
My do filmu zamiast chipsów jemy orzechy , zawsze to jakieś rozwiązanie , a mój mąż jest z osób które nie potrafią oglądać i nie ,,chrupać ,, czegoś haha ale za to słodyczy dużo on je . Czasem potrafi zjeść całą czekoladę na raz praktycznie . Ja na szczęście nie muszę mieć postanowień tego typu bo słodycze jem raz na ruski rok i to jakieś cukierka czy kostkę czekolady , pije tylko wodę , chipsów nie jem ,też sporadycznie xd jedynie co to chce poprawić nam dietę , czekamy na nią od dietetyczki żeby dostarczać wszystkiego co potrzebne

Do góry