reklama
MamaR
Fanka BB :)
Czyżby byłoby pierwsze serduszko na naszej liście ?Nie, jak już to jutro pójdę. Robiłam przed chwilą drugi test ale po ok 3 godz nie sikania i też widzę ledwo cień. Może mi się tylko wydaje? Spróbuję jeszcze jeden wieczorem albo już jutro rano zrobić. Na razie luteinę biorę dalej bo serio nie wiem czy to już to czy mam zwidy
MamaR
Ja bym zrobiła. Nie pamiętam czy luteina wychodzi w badaniach , duphaston ponoć nieDziewczyny jakbym się jutro wybierała na betę to jest sens robić progesteron? Jak na luteinie jestem?
Karolinak89
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Właśnie wracam od lekarza chorób zakaźnych a propos wysokich wyników badań IGM boreliozy. Mam chorobę przebytą bez żadnych przeciwwskazań do starań o dziecko. Wydał zaświadczenie dla ginekologa i dał zielone światło. Teraz oficjalnie 4 cykle starań i mogę wrócić do gina na histeroskopie diagn. i stymulację bo już myślałam że wieki bd się bujać z tymi wynikami i nie ruszymy do przodu
Ostatnia edycja:
MamaR
Super wieści ! Długo walczyłaś z ta boleriozą ?Dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Właśnie wracam od lekarza chorób zakaźnych a propos wysokich wyników badań IGM boleriozy. Mam chorobę przebytą bez żadnych przeciwwskazań do starań o dziecko. Wydał zaświadczenie dla ginekologa i dał zielone światło. Teraz oficjalnie 4 cykle starań i mogę wrócić do gina na histeroskopie diagn. i stymulację bo już myślałam że wieki bd się bujać z tymi wynikami i nie ruszymy do przodu
Karolinak89
Niepokojący wynik IgM wyszedł podczas badań zleconych od ginekologa na początku października, lekarz rodzinny zlecił miesiąc brania antybiotyku i wczoraj po 6 tyg zrobiłam znowu badanie i wynik wyższy niż poprzedni. Wkurzyłam się i poszłam do lekarza, który powiedział że taki wynik może nawet kilka lat się utrzymywać. Napisał cyt. borelioza przebyta, przetrwałe przeciwciała w klasie igmSuper wieści ! Długo walczyłaś z ta boleriozą ?
Ostatnia edycja:
klaudia16
luteina wychodzi we krwi , ale i tak można zrobić zobaczyć czy np nie trzeba podnieść dawkiJa bym zrobiła. Nie pamiętam czy luteina wychodzi w badaniach , duphaston ponoć nie
MamaR
Jak ja miałam bolerioze to jeszcze po roku musiałam zbadać krew i wtedy wyszło że zwalczona. Dziwne że po miesiącu brania antybiotyku wzrosło ale skoro lekarz mówi że jest ok to trzeba mu zaufaćNiepokojący wynik IgM wyszedł podczas badań zleconych od ginekologa na początku października, lekarz rodzinny zlecił miesiąc brania antybiotyku i wczoraj po 6 tyg zrobiłam znowu badanie i wynik wyższy niż poprzedni. Wkurzyłam się i poszłam do lekarza, który powiedział że taki wynik może nawet kilka lat się utrzymywać
Leanne
Chiperki sa bee...Trzymam kciuki za utrzymanie!Ja mam jedną...zaprzestanie jedzenia słodyczy i chipsów puki co jakoś mi wychodzi no ale dopiero 3.01 co to Aku mata?
Za każdym razem jak.bedziesz chciała zjeść to obejrzyj sobie co w nich jest
Aku to taka mata z kolcami.
Ja mam Pranamat, jak sobie wrzucisz w Google to ci wyskoczy.
Kupiłam w ub roku i tak odczasu do czasu tylko kładę się, a jak już jestem po to czuję się super i mowie sobie ze musze to robic częściej.
Ja nie wiem, ale mi ciągle czasu brakuje na wszystko , doslownie teraz mam duże luzy w pracy...ale pewnie znowu zacznie się niedlugo.
reklama
klaudia16
My do filmu zamiast chipsów jemy orzechy , zawsze to jakieś rozwiązanie , a mój mąż jest z osób które nie potrafią oglądać i nie ,,chrupać ,, czegoś haha ale za to słodyczy dużo on je . Czasem potrafi zjeść całą czekoladę na raz praktycznie . Ja na szczęście nie muszę mieć postanowień tego typu bo słodycze jem raz na ruski rok i to jakieś cukierka czy kostkę czekolady , pije tylko wodę , chipsów nie jem ,też sporadycznie xd jedynie co to chce poprawić nam dietę , czekamy na nią od dietetyczki żeby dostarczać wszystkiego co potrzebne