reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś
Ja się trzymam zawsze.
Najgorsze jest to,że my obydwie (babcia była) awanturniczki. Zawsze koty darłyśmy potem się kochałyśmy i znowu koty darłyśmy.. Oj dużo by opowiadać, nie zapomnę jak nazwała mnie czarownicą bo co nie powiedziałam to znajdowało swoje miejsce w życiu realnym 🥲.

Ale swoje Jej zawdzięczam,dużo w zasadzie ..
Najbardziej się boje jak mój małolat wytrzyma pogrzeb, jest bardzo emocjonalnym dzieckiem.. Pewnie serce mi jutro pęknie na pół widząc z 50 osób rozpłakanych. Już tak mam, ktoś płacze to i ja ryczę...

reklama
Mi dziadek umiera
Rak płuc covid zapalenie pluc .jest pod tlenem więc kwestia dni ma 86 lat pięknego wieku dożył
Moją babcia miała 75 lat, młoda w sumie jeszcze była.
Ale raka miała już wszędzie , zaczęło się od raka jelita.
Wyleczyła się ale wrócił i później nie chciała już się leczyć bo źle to znosiła...

Spotkaj się z dziadkiem bo ja z babcią nie zdążyłam już :(

reklama
albo cionsz jak to woli 😅
No ale tam gdzie czeba? Pobierała mi tą sama baba co ostatnio i znów pytala 🙄 tym razem „będzie dzidzia?” „Zobaczymy”. Ej serio te zagadywania są wk u r w i ajace, już tyle razy tłumaczyłam i nie trafia 🙄 ma szczęście że dzisiaj mam takie trochę „wywalone” podejście bo co będzie to będzie ale no ile można

Do góry