reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Cześć, co prawda testowanie mam wpisane na jutro , ale nie mogło mi wyjść z głowy mój ból piersi . Tak więc zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny . Nie wiem czy się jest już czym cieszyć , bo w tamtym miejscu poroniłam . Podrzucam zdjęcie . Co o Tym myślicie ? W najbliższej okazji zrobię betę żebym wiedziała czy będzie wszystko ok.
Kreska całkiem ładna , nie trzeba się przyglądać 😍 Gratulacje! Oby tym razem było wszystko dobrze. Ponoć organizm po biochemie nastawiony na ciążę i łatwiej zajść 🥰 🍀

reklama
Owulacja wq pierwszego lekarza była na niedziele 19 styczeń 13 dc , 2 wizyta 14 dc niby brak owulacji . Faza lutealna 13-14 dni . Cykle mam 26-28 dni . Okres powinnam dostać 2-3 luty . Jak myślisz kiedy powinnam się wybrać na progesteron ? bo wychodzi ,że w niedziele więc bym mogła iść sobota lub poniedziałek i nie wiem kiedy lepiej ? By wynik był w miarę miarodajny .
to lepiej iść w sobotę ,moim zdaniem . To będzie 6 dni po owulacji , jeżeli masz takie krótkie cykle to powinno być okej na zbadanie proga

Cześć, co prawda testowanie mam wpisane na jutro , ale nie mogło mi wyjść z głowy mój ból piersi . Tak więc zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny . Nie wiem czy się jest już czym cieszyć , bo w tamtym miejscu poroniłam . Podrzucam zdjęcie . Co o Tym myślicie ? W najbliższej okazji zrobię betę żebym wiedziała czy będzie wszystko ok.
kredka wygląda obiecująco tym bardziej że to ten 20 ☺️ leć na betę 🥰

Kreska całkiem ładna , nie trzeba się przyglądać 😍 Gratulacje! Oby tym razem było wszystko dobrze. Ponoć organizm po biochemie nastawiony na ciążę i łatwiej zajść 🥰 🍀
Z pierwszą ciąża tez tak miałam , biochem i później druga ciąża o której nawet nie wiedzialam gdyby nie mąż kazał mi zrobić test ciążowy. Teraz na pokładzie 2,5 latek .

reklama
Do góry