reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
No ale tam gdzie czeba? Pobierała mi tą sama baba co ostatnio i znów pytala 🙄 tym razem „będzie dzidzia?” „Zobaczymy”. Ej serio te zagadywania są wk u r w i ajace, już tyle razy tłumaczyłam i nie trafia 🙄 ma szczęście że dzisiaj mam takie trochę „wywalone” podejście bo co będzie to będzie ale no ile można
niestety panie jak widzą badanie bety to od razu da jakieś pytania albo głupie uśmieszki , a niesty nie każda z nas jak tam idzie to ze szczęściem 😔 ale będzie dobrze , zobaczysz ☺️ a czy tam gdzie trzeba to tak raczej dopiero USG ci powie a nie sam wynik bety . Także do tej pory postaraj się nie myśleć za dużo ☺️

niestety panie jak widzą badanie bety to od razu da jakieś pytania albo głupie uśmieszki , a niesty nie każda z nas jak tam idzie to ze szczęściem 😔 ale będzie dobrze , zobaczysz ☺️ a czy tam gdzie trzeba to tak raczej dopiero USG ci powie a nie sam wynik bety . Także do tej pory postaraj się nie myśleć za dużo ☺️
No ale jak beta będzie w okolicy 1000 to już będziemy wiedzieć, więc to dla mnie istotna informacja na kiedy szukać terminu :)

to prawda. Te głupie dogadywania dobijają. Ja teraz jak ostani raz robiłam i czułam że wcale nie rośnie tylko spada przez to że krwawiłam a ona :i jak? rośnie?
Odpowiedziałam że raczej nie bo krwawie a ta dalej uśmiech na twarzy i ze bedzie dobrze. Że to się zdarza... Eh...
Niby źle nie chcą, nic złego nie mówią a jednak boli.

to prawda. Te głupie dogadywania dobijają. Ja teraz jak ostani raz robiłam i czułam że wcale nie rośnie tylko spada przez to że krwawiłam a ona :i jak? rośnie?
Odpowiedziałam że raczej nie bo krwawie a ta dalej uśmiech na twarzy i ze bedzie dobrze. Że to się zdarza... Eh...
Niby źle nie chcą, nic złego nie mówią a jednak boli.
to często są też kobiety które mogły nie doświadczyć takich rzeczy . Ja jak byłam sprawdzić drugi przyrost bo pierwszy już był nieprawidłowy to też się babka pytała ,mówię jej że słabo rośnie więc raczej nic z tego a ona mi mówi ,, ważne że rośnie ,, no nie jeżeli rośnie źle od początku to raczej marne szanse także ... No ale wiadomo nie chcą źle 😔

to często są też kobiety które mogły nie doświadczyć takich rzeczy . Ja jak byłam sprawdzić drugi przyrost bo pierwszy już był nieprawidłowy to też się babka pytała ,mówię jej że słabo rośnie więc raczej nic z tego a ona mi mówi ,, ważne że rośnie ,, no nie jeżeli rośnie źle od początku to raczej marne szanse także ... No ale wiadomo nie chcą źle 😔
Nie wiem czy nie chce źle jak co dwa dni gada to samo i się głupio cieszy. Raz nie wytrzymałam i powiedziałam że nie zawsze jest tak że rośnie i jest super więc nie, niech spada ta beta bo chcę żyć i dopiero wtedy dała spokoj

reklama
Do góry