reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dlaczego zakładasz że będzie źle?
Więcej wiary
Wiem że pewnie ciężko się cieszyć
Nie jest to złośliwie pisane

Mam nadzieję że I ja będę mieć w końcu takie wątpliwości jak ty :)
Raz się ucieszyłam cp, drugi raz się ucieszyłam - Biochem. To trzeci raz się boję powtórki z którejś z rozrywek🫣
Pewnie jak wzrost będzie dobry i usłyszę że jest w macicy to mi przejdzie 🤷‍♀️

Trzymam kciuki za Twoje kreski 😘

U mnie jest rollercoaster w głowie . Z jednej strony ,, Klaudia uspokój się to napewno zatrzyk ,, z drugiej ,, wrócisz z pracy zrób test ,może będzie ciemnoejszy ,, za chwilę ,, nie nie będzie , przecież pijesz dużo wody to nie ma sensu ,, za chwilę ,, może jednej zrobię ,, ,, może lepiej nie ,bo zobaczysz jaśniejsza i będzie ci przykro po co ci to ,, czy ktoś może to uspokoić bo zwariuje normlanie 🤦🤦 co chwilę czuje pobolewanie w podbrzuszu i sobie coś nakręcam a druga moja strona mówi że to pewnie przepowiada okres . Jakieś 2-3h temu poczułam ukłucie jakby w środku w macicy ( pewnie to było gdzie indziej ale wiadomo jak działa naszą głowa ) i już myśli że może coś tam się dzieje dobrego ... Oszaleje do jutra 😅

U mnie jest rollercoaster w głowie . Z jednej strony ,, Klaudia uspokój się to napewno zatrzyk ,, z drugiej ,, wrócisz z pracy zrób test ,może będzie ciemnoejszy ,, za chwilę ,, nie nie będzie , przecież pijesz dużo wody to nie ma sensu ,, za chwilę ,, może jednej zrobię ,, ,, może lepiej nie ,bo zobaczysz jaśniejsza i będzie ci przykro po co ci to ,, czy ktoś może to uspokoić bo zwariuje normlanie 🤦🤦 co chwilę czuje pobolewanie w podbrzuszu i sobie coś nakręcam a druga moja strona mówi że to pewnie przepowiada okres . Jakieś 2-3h temu poczułam ukłucie jakby w środku w macicy ( pewnie to było gdzie indziej ale wiadomo jak działa naszą głowa ) i już myśli że może coś tam się dzieje dobrego ... Oszaleje do jutra 😅
A kiedy masz termin miesiączki jakby co? Jutro?

Niech Klaudia się weźmie za jakąś robotę a nie myśli i myśli 🤣😅

reklama
Do góry