Ja miałam i w zeszłym i w tym… echJa ogólnie miałam zostać mama w tym roku, ale niestety nie skończyło się to dobrze, i w sumie ciążę wykrył mi pink płytkowy już 4 dni przed spodziewanym okresem, a krecha ładna gruba
Także ogólnie pink to chyba jedne z lepszych testów.
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ja to nigdy nie czuje owulacji. W sumie jak mam okres to też rzadko mnie brzuch boli. Jakaś nieczuła jestem. Jedynie co to odczuwam ból sutków po owulacji i właśnie od kilku dni znów ciężko mi się karmi. Jakby mi igiełki wbijał. W środę się okaże czy była ta owulacja czy nie.Mnie zaczynają kłuć jajniki, może owulka się zbliża. Ale tak jak sobie obiecałam, nie patrzę w kalendarz
Ja przez Was odkryłam ten kalendarz owulacji z wypisanym kiedy działać kiedy badać kiedy co najgorzej, dzisiaj mam totalna fiksacjęMnie zaczynają kłuć jajniki, może owulka się zbliża. Ale tak jak sobie obiecałam, nie patrzę w kalendarz
Ja zaczęłam czuć po cp, wcześniej jeden ciulJa to nigdy nie czuje owulacji. W sumie jak mam okres to też rzadko mnie brzuch boli. Jakaś nieczuła jestem. Jedynie co to odczuwam ból sutków po owulacji i właśnie od kilku dni znów ciężko mi się karmi. Jakby mi igiełki wbijał. W środę się okaże czy była ta owulacja czy nie.
olka11135
Uczę się od najlepszych, bo nie wiem czy pamiętasz sama cię pouczyłam na jednym wątku, że udzielałaś się swoją wszechwiedzą a zapisana nie byłaś
Niestety nie, nie przywiązuje się do randomowych osób z forum.
Niemniej jednak mi akurat brak zapisu nie przeszkadza. Ale tym razem to nie ja prowadzę kreski i ustalam regulamin
Patii26
Witaj w naszym gronie Zapisałam Cię na testowanie i trzymamy kciukiCześć dziewczyny!
Jestem nowa na tym forum i chciałabym dołączyć do Waszej grupy
Z mężem staramy się już prawie rok (od lutego 2024).
W tym miesiącu nie odpuściliśmy starań a okres powinien przyjść 23.01 więc wtedy mam nadzieję będę testować
Żołna
Ja mam 1 facelle w domu. A tak w ogóle to powiem Wam że te testy fałszywe strasznie pożółkły po czasie , a cień wyblakł i już go nie było widać. Zerknelam też na facelle przed wyrzuceniem to o dziwo różowy cień pokazał. Więc tak, po czasie krecha serio wychodzi, nawet bez ciąży
Pisałam że mam "luz" w głowie, a poleciałam po testNo do 25 to jeszcze duuuuzo może się wydarzyć
No tak to właśnie jest, najchętniej to może bym betę zrobila
Nie no, cierpliwie poczekam, ale znam też już trochę swoje ciało i powiem tak, ten cykl jest inny.
Anasta07
Bo wydaje się że inteligentnej osobie nie trzeba pisać takich rzeczy wprost zwłaszcza obcy ludzie w internecie Ale w końcu ktoś musiał to wyciągnąć i podkreślić jak bardzo jest to nie w porządku, skoro część osób tego nawet nie widziałaTo ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego od tych 3 miesięcy żadna z Was nie napisała @MamaR o tym, że takie podejście nie jest dobre, żeby porozmawiała z mężem itp itd., tylko akurat udzielacie się na tym wątku tylko wtedy gdy jest jakaś drama i teraz piszecie swoje mądrości o tym jak @MamaR zachowuje się nie w porządku i lekkomyślenie.
Żadna jedna z Was tego nie napisała jej nigdy, a postów o tym było dużo.
reklama
olka11135
Ja mam 1 facelle w domu. A tak w ogóle to powiem Wam że te testy fałszywe strasznie pożółkły po czasie , a cień wyblakł i już go nie było widać. Zerknelam też na facelle przed wyrzuceniem to o dziwo różowy cień pokazał. Więc tak, po czasie krecha serio wychodzi, nawet bez ciąży
W sumie ciekawe bo mi się wydaje że nigdy nie miałam nawet po czasie