reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Mnie zaczynają kłuć jajniki, może owulka się zbliża. Ale tak jak sobie obiecałam, nie patrzę w kalendarz 🤪
Ja to nigdy nie czuje owulacji. W sumie jak mam okres to też rzadko mnie brzuch boli. Jakaś nieczuła jestem. Jedynie co to odczuwam ból sutków po owulacji i właśnie od kilku dni znów ciężko mi się karmi. Jakby mi igiełki wbijał. W środę się okaże czy była ta owulacja czy nie.

Ja to nigdy nie czuje owulacji. W sumie jak mam okres to też rzadko mnie brzuch boli. Jakaś nieczuła jestem. Jedynie co to odczuwam ból sutków po owulacji i właśnie od kilku dni znów ciężko mi się karmi. Jakby mi igiełki wbijał. W środę się okaże czy była ta owulacja czy nie.
Ja zaczęłam czuć po cp, wcześniej jeden ciul 😂

Uczę się od najlepszych, bo nie wiem czy pamiętasz sama cię pouczyłam na jednym wątku, że udzielałaś się swoją wszechwiedzą a zapisana nie byłaś:)

Niestety nie, nie przywiązuje się do randomowych osób z forum.

Niemniej jednak mi akurat brak zapisu nie przeszkadza. Ale tym razem to nie ja prowadzę kreski i ustalam regulamin 🙂

Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na tym forum i chciałabym dołączyć do Waszej grupy ☺️
Z mężem staramy się już prawie rok (od lutego 2024).
W tym miesiącu nie odpuściliśmy starań a okres powinien przyjść 23.01 więc wtedy mam nadzieję będę testować 🤞
Witaj w naszym gronie 😊 Zapisałam Cię na testowanie i trzymamy kciuki 🍀✊

Ja mam 1 facelle w domu. A tak w ogóle to powiem Wam że te testy fałszywe strasznie pożółkły po czasie , a cień wyblakł i już go nie było widać. Zerknelam też na facelle przed wyrzuceniem to o dziwo różowy cień pokazał. Więc tak, po czasie krecha serio wychodzi, nawet bez ciąży 😵‍💫

To ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego od tych 3 miesięcy żadna z Was nie napisała @MamaR o tym, że takie podejście nie jest dobre, żeby porozmawiała z mężem itp itd., tylko akurat udzielacie się na tym wątku tylko wtedy gdy jest jakaś drama i teraz piszecie swoje mądrości o tym jak @MamaR zachowuje się nie w porządku i lekkomyślenie.
Żadna jedna z Was tego nie napisała jej nigdy, a postów o tym było dużo.
Bo wydaje się że inteligentnej osobie nie trzeba pisać takich rzeczy wprost zwłaszcza obcy ludzie w internecie 🙂 Ale w końcu ktoś musiał to wyciągnąć i podkreślić jak bardzo jest to nie w porządku, skoro część osób tego nawet nie widziała 🤷‍♀️

reklama
Ja mam 1 facelle w domu. A tak w ogóle to powiem Wam że te testy fałszywe strasznie pożółkły po czasie , a cień wyblakł i już go nie było widać. Zerknelam też na facelle przed wyrzuceniem to o dziwo różowy cień pokazał. Więc tak, po czasie krecha serio wychodzi, nawet bez ciąży 😵‍💫

W sumie ciekawe bo mi się wydaje że nigdy nie miałam 🤭🙈 nawet po czasie

Do góry