Byłam już z Wami i na prawdę Można dostać dużo wsparcia, ale bylam do czasu aż właśnie olka nie zrozumiała moich emocji odnośnie niepowodzeń, które nas dotyka.Coś mi się kojarzy że jest tu możliwość zablokowania osób i wtedy Ty nie widzisz postów tej osoby a ona Twoich. Nigdy tego nie robiłam , ale może warto spróbować ;-) Zapraszamy do nas na wątek staraczkowy. Razem zawsze lepiej się czeka a znaczna większość dziewczyn jest tu wspaniała i mocno się wspieramy :-) Jak to w życiu bywa, nie ze wszystkim zawsze się zgadzamy ale nudno by było jakby nie było odmiennych punktów widzenia.
Po ostatnich badaniach męża narazie trochę odpuściłam, bo po infekcjach które miał i antybiotykoterapiach, to morfologia wynosi 0.. Działamy już z ostrą suplementacja, mamy powtórzyć za jakiś czas badanie, ale narazie nie wiem czy jest sens aby w ogóle się zapisywać.
Był czas ze żałowałam ze napisałam do aniaslu o usunięcie profilu, bo doszłam do wniosku że niezrównoważona baba, która w sumie i tak mnie nie rusza nie jest warta tego. Może z czasem dołączę, jak zostanie założony wątek gdzie olka nie będzie wpisana z bomby na ławkę, bo tak zawsze jest