reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja testowałam dziś 😎 mimo że wiem, że z wcześnie, ale jakoś tak Rossmann był po drodze...
Dziś też przeszłam ale nie kupiłam nic... Bo kupiłam tydzień temu 😂 I mam zapas 🤣 Ale nie będę testować wcześniej niż 8dpo 😛
Ah kurde ciężko stwierdzić bo ja doslownie , tym testem tańczyłam po całym biurze aby ujrzeć i oczywiście sobie wkręciłam, że coś widzę ale chyba nic nie było 😅
Swoją drogą kupiłam pink strumieniowy, to taki chyba dość czuły?
Znam to 🤣 Też tak robię 🫣 Strumieniowy ale zobacz jaka czułość. Najlepiej 10ml ale ktoś tu pisał że kupił o czułości 5. Takich jeszcze nie widziałam ale kupiłabym jakbym widziała 😁

Dziś też przeszłam ale nie kupiłam nic... Bo kupiłam tydzień temu 😂 I mam zapas 🤣 Ale nie będę testować wcześniej niż 8dpo 😛

Znam to 🤣 Też tak robię 🫣 Strumieniowy ale zobacz jaka czułość. Najlepiej 10ml ale ktoś tu pisał że kupił o czułości 5. Takich jeszcze nie widziałam ale kupiłabym jakbym widziała 😁
Ta jaka mądra! Nie kupiła, patrzcie ją, jaka dzielna, bo miała już kupione 😂😂😂😂😂😂
Ja planowałam kupić za tydzień taka chciałam być dzielna

Tak. Bo czytam, tak samo jak dziewczyny, że on raz chce, raz nie.
sama autorka tegoż postu pisała, że mąż ma obawy, że coś jej się stanie, alb idziecie urodzi się chore.
Więc ma wątpliwości i mówi, że nie chce się starać.
Dla mnie to jest temat na poważną rozmowę, i przegadanie tych obaw i co gdyby a nie cieszenie się, że owulka może była wcześniej to mąż nie wie i nie czuł się zmuszany, czy jakoś tak.
No jak Ty jesteś z tym ok, to spoko.
Ale ja mam córkę. Wystarana, chciana, i jak sobie pomyślę, że mogłam mieć podejście, a nie powiem staremu że mam owu bo ma wątpliwości, a później bym patrzyła jak może mieć niechęć do tego dziecka czy być o to zły, to w życiu bym jej tego nie zrobiła.
I uważam, że mąż MamaR nie ma powodów z tyłka, tylko poważne obawy. A jej podejście, w moim odczuciu ( i wydaje mi się że nie tylko) jest conajmniej lekkomyślne.
To ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego od tych 3 miesięcy żadna z Was nie napisała @MamaR o tym, że takie podejście nie jest dobre, żeby porozmawiała z mężem itp itd., tylko akurat udzielacie się na tym wątku tylko wtedy gdy jest jakaś drama i teraz piszecie swoje mądrości o tym jak @MamaR zachowuje się nie w porządku i lekkomyślenie.
Żadna jedna z Was tego nie napisała jej nigdy, a postów o tym było dużo.

Wiesz co już zaczekam do tego 25 🫣 tak jak się wpisałam, bo ogólnie to każdy cykl mam taki sam i czuje owulacje zawsze dość intensywnie, a w tym cyklu czułam coś dwa razy... no i trochę zgłupiałam, odstęp od tych stosunków to jakieś 7 dni więc, różnie może być...
Mam zdjecie testu, no ale biel aż razi Zobacz załącznik 1683670
No do 25 to jeszcze duuuuzo może się wydarzyć 😘

To ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego od tych 3 miesięcy żadna z Was nie napisała @MamaR o tym, że takie podejście nie jest dobre, żeby porozmawiała z mężem itp itd., tylko akurat udzielacie się na tym wątku tylko wtedy gdy jest jakaś drama i teraz piszecie swoje mądrości o tym jak @MamaR zachowuje się nie w porządku i lekkomyślenie.
Żadna jedna z Was tego nie napisała jej nigdy, a postów o tym było dużo.
ja pisałam 🙋🏻‍♀️

reklama
Oczywiście. To niesamowite, że ktoś ma tak super życie. Cudownego męża i dziecko i w wolnym czasie siedzi i przegląda wątki w których wypowiada się Olka ❤️ bo przecież nie jesteś tu zapisana.

Naprawdę dziękuję ❤️ schlebiasz mi bardzo ❤️
Uczę się od najlepszych, bo nie wiem czy pamiętasz sama cię pouczyłam na jednym wątku, że udzielałaś się swoją wszechwiedzą a zapisana nie byłaś:)

Do góry