olka11135
Fanka BB :)
No właśnie a jak już się zdecydowałam to cp. Jak mi się w głowie już ułożyło to Biochem. Dlatego się cykam testować
A potem cyk i robimy program "Ciąża z zaskoczenia"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie a jak już się zdecydowałam to cp. Jak mi się w głowie już ułożyło to Biochem. Dlatego się cykam testować
Ja jestem od 7 lat, ale się wycwanilam i to już mój trzeci nick dlatego znam tutaj większość udzielających się od lat i o każdej porze dnia i nocyDziękuję dobra kobieto za ten post ! Dosłownie to są te słowa, które mam w głowie i te same słowa pisałam 2 lata temu właśnie podczas takiej samej g*wno burzy i właśnie dokładnie w tym samym temacie.
I nie wiem czy czasem właśnie nie w tymi samymi osobami
Nie zamierzałam już tutaj nic komentować, bo nie mam czasu na takie dyskusje, ale niestety jest tu na forum dużo sfrustrowanych kobiet, bo starają się latami o pierwsze dziecko i wyrzygują swoją frustrację na inne kobiety, które starają się o kolejne dziecko albo, które starają się krótko lub te, które są nowe i nie wiedzą jeszcze jak te forum działa i napiszą w złym wątku.
Zakończmy już ten temat i cieszmy się byciem tu jak dotychczas.
Ah kurde ciężko stwierdzić bo ja doslownie , tym testem tańczyłam po całym biurze aby ujrzeć i oczywiście sobie wkręciłam, że coś widzę ale chyba nic nie byłoNo ja też byłam obok rossmanna! Za wcześnie, czyli biel?
I masz prawo właśnie o tym pisać ! To jest forum dla wszystkich kobiet, niezależnie czy są w trakcie starań czy w ciąży czy z problemami ginekologicznym.Wiesz ze mam samo? I boje się napisać, że ja się stram ale wiem, że przychodzi mi to latwo..właściwie to prócz testowania, to nie mam co pisać, bo sama od siebie musiałabym się udzielać o tym jak mi się udawało
Wspieram wszystkie kobiety, które miesiącami lub latami sie starają, ale nie chce z tego powodu siedziec cicho, bo ja mam inaczej
W sumie mam kilka kg za dużoA potem cyk i robimy program "Ciąża z zaskoczenia"
Tak, 10 tak jak te rosskowe. Kiedy powtarzasz?Ah kurde ciężko stwierdzić bo ja doslownie , tym testem tańczyłam po całym biurze aby ujrzeć i oczywiście sobie wkręciłam, że coś widzę ale chyba nic nie było
Swoją drogą kupiłam pink strumieniowy, to taki chyba dość czuły?
O masz piękne podejście do tego wszystkiegoKiedyś moja córka przyszła zasmucona z przedszkola i mówi że dzieci się z niej śmiały. Mówię jej córeczko czy jakbym Ci powiedziała że masz brzydkie niebieskie włosy to byś się tym przejęła ? Odpowiedziała że nie bo ona nie ma niebieskich włosów. Odpowiedziałam jej że to właśnie o to chodzi. Tak samo jest z nami. Jak znamy swoją wartość to nie przejmujemy się tym co mówią inni. A ten się śmieje kto się śmieje ostatni
Na dtaraczkowym forum jestem pierwszy raz, bo właśnie chciałam z kimś dzielić ten czas, ale od początku wyczułam, że są "zasady" i trzeba się do nich stosować, tym samym nie pisać o dzieciach, co za tym idzie o poprzednich ciążach itd..I masz prawo właśnie o tym pisać ! To jest forum dla wszystkich kobiet, niezależnie czy są w trakcie starań czy w ciąży czy z problemami ginekologicznym.
To nie forum tylko dla kobiet, które starają się latami, to nie one tutaj rządzą ( a często tak to wygląda ).
Nie możemy się bać pisać tego, że mamy dzieci, ile mamy dzieci i jak szybko zachodzimy. Bo forum jest ogólne, nie ma tutaj żadnych kar.
A te wszystkie zasady kreskowe nie wiem kto wymyślił, ale pierwszy raz spotykam się z jakimiś zasadami na jakimkolwiek forum.
Wystarczy, że jaka nowa dziewczyna napisze tu na kreskach, czy test pozytywny itp a już dostaje odpowiedź " super, ale to nie ten wątek ".
No bo ten wątek nie jest żeby wrzucić fotkę pozytywu jeśli się wcześniej nie pisało, od takich rzeczy są inne wątki. Czym innym jest wspieranie się i rozmowy aż do dwóch kresek a czym innym nowe konto i od razu „czy to pozytyw?”I masz prawo właśnie o tym pisać ! To jest forum dla wszystkich kobiet, niezależnie czy są w trakcie starań czy w ciąży czy z problemami ginekologicznym.
To nie forum tylko dla kobiet, które starają się latami, to nie one tutaj rządzą ( a często tak to wygląda ).
Nie możemy się bać pisać tego, że mamy dzieci, ile mamy dzieci i jak szybko zachodzimy. Bo forum jest ogólne, nie ma tutaj żadnych kar.
A te wszystkie zasady kreskowe nie wiem kto wymyślił, ale pierwszy raz spotykam się z jakimiś zasadami na jakimkolwiek forum.
Wystarczy, że jaka nowa dziewczyna napisze tu na kreskach, czy test pozytywny itp a już dostaje odpowiedź " super, ale to nie ten wątek ".
A gdzie to jest napisane? Ja tu pisałam o swoich doświadczeniach nikt nie pisał że nie powinnamNa dtaraczkowym forum jestem pierwszy raz, bo właśnie chciałam z kimś dzielić ten czas, ale od początku wyczułam, że są "zasady" i trzeba się do nich stosować, tym samym nie pisać o dzieciach, co za tym idzie o poprzednich ciążach itd..